ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πήγασος Εκδοτική, Σταύρος Ψυχάρης,


















































Ακούγεται ότι Τζάκρη και Κασιμάτη επιστρέφουν στο ΠΑΣΟΚ - Ο Καστανίδης πάει Τσίπρα
Ευρωβουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς Κάγια Κάλας: «Η ΕΕ οφείλει να δράσει άμεσα για την προστασία της χριστιανικής μειονότητας στη Συρία»
Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι το Ιράν δεσμεύτηκε να μην αποκτήσει πυρηνικά όπλα για πάνω από 20 χρόνια
Πάπας Λέων: Ο κόσμος «καταστρέφεται από μια χούφτα τυράννους»
Τέλος στο ψηφιακό σκοτάδι: Η Τεχεράνη αποκαθιστά την πρόσβαση στο διαδίκτυο μετά από μπλακάουτ 46 ημερών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με ένα fund, στο οποίο θέλει να συμμετέχουν πολλοί επιχειρηματίες, θα επιχειρήσει ο Σταύρος Ψυχάρης την εξαγορά του Πήγασου από την οικογένεια Μπόμπολα.
Ο εκδότης του «Βήματος» θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει χρήματα από επιχειρηματίες που θα ενδιαφερθούν να συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο εκδοτικό συγκρότημα της χώρας που θα δημιουργηθεί και θα περιλαμβάνει δραστηριότητες σε εφημερίδες, internet, τηλεόραση και ραδιόφωνο.
Η κίνηση αυτή θεωρείται ως τελευταία ευκαιρία του ΔΟΛ, του Πήγασου και του Mega για να επιβιώσουν στην υπό κατάρρευση αγορά των ΜΜΕ και γίνεται με τις ευλογίες των τραπεζών που έχουν δανειοδοτήσει και τους τρεις ασθενείς ομίλους και αναζητούν πλέον ένα πρόσωπο που θα αναλάβει τη διαπραγμάτευση μαζί τους.
Το διάστημα αυτό ο Σταύρος Ψυχάρης βρίσκεται σε αναζήτηση των επιχειρηματιών (Ελλήνων, ίσως και Γερμανών) που θα θελήσουν να συμμετάσχουν στο σχήμα, το οποίο θα εξαγοράσει τον Πήγασο και θα έχει το 51% του Mega. Πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει σοβαρή προοπτική για επιτυχή ολοκλήρωση του εγχειρήματος, αλλά αν δεν πέσουν χρήματα στο τραπέζι δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία.
Η οικογένεια Μπόμπολα είναι θετική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς θα απαλλαγεί από το βάρος του δανεισμού. Ο Λεωνίδας Μπόμπολας είναι υπέρ της πώλησης, ενώ -όπως φαίνεται- συνηγορεί και ο πατέρας Γιώργος Μπόμπολας.
Σε περίπτωση επίτευξης συμφωνίας θα υπάρξει σειρά διεργασιών στα ΜΜΕ.
Πηγή: www.typologies.gr























































