ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ALPHA, Βίντεο, Ειδομένη, Ευρωπαϊκή Ένωση, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Συνθήκη Σένγκεν,


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ που “έσπασε” σε ζωντανή σύνδεση, η Σοφία Ρομπόλη που παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων στη νοηματική, δεν άντεξε στο θέαμα με τους πρόσφυγες στους δρόμους και ξέσπασε σε λυγμούς.
Απερίγραπτες σκηνές εξελίσσονται από την Πέμπτη το πρωί, κατά μήκος της εθνικής οδού και σε πολλά σημεία της Ελλάδας όπου εκατοντάδες ταλαιπωρημένοι πρόσφυγες, ανάμεσά τους γυναίκες, παιδιά, και ηλικιωμένοι προσπαθούν να φτάσουν στα σύνορα με τα πόδια. Οι δραματικές εικόνες έπαιξαν σε όλα τα κανάλια και συγκλόνισαν.
Κατά τη διάρκεια του νοηματικού δελτίου στον Alpha, η Σοφία Ρομπόλη δεν άντεξε, λύγισε στον αέρα και έκανε την περιγραφή με λυγμούς.























































