Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίθανες αποκαλύψεις για τον Μαυρίκο και τα “πακέτα”

Απίθανες αποκαλύψεις για τον Μαυρίκο και τα “πακέτα”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Λες και μια … “αόρατη χείρα” μοίραζε λεφτά μέσα στην κρίση στα έντυπα του Παναγιώτη Μαυρίκου, τα οποία είναι ζήτημα να είχαν κυκλοφορία μερικών εκατοντάδων φύλλων, είπε χαρακτηριστικά η έγκριτη δημοσιογράφος της ερευνητικής δημοσιογραφίας Γιάννα Παπαδάκου, στην εκπομπή της Checkpoint Alpha.

Στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που παρουσίασε έδειξε το διαβιβαστικό έγγραφο με το οποίο οι οικονομικοί εισαγγελείς εισηγούνταν στους ανωτέρους τους να αναλάβει τη συνέχιση της υπόθεσης της φερόμενης ως σπείρας εκβιαστών, ανώτερος εισαγγελέας, καθώς τα στοιχεία τα οποία ειχαν συλλέξει, ακαταδείκνυαν ότι η υπόθεση ξέφευγε από το επίπεδο απλού εκβιασμού σε διοικήσεις ΔΕΚΟ και Τραπεζών.

Νούμερα ρεκόρ

Σύμφωνα με όσα αναγνώστηκαν υπογραμμισμένα επάνω στο διαβιβαστικό, λίγες ημέρες πριν από το μυστηριώδες δυστύχημα στην Αττική οδό, που προκάλεσε και το θάνατο του Π Μαυρίκου, ο εκδότης φέρεται μόνον το 2014, να έχει εισπράξει για τα έντυπά του από την προηγούμενη διοίκηση της ΕΥΔΑΠ, το ποσό ρεκόρ, των 220 χιλιάδων ευρώ, εν μέσω κρίσης.

Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε, το ποσό “έσπασε σε δύο κομμάτια. Σε ένα των 149.000 ευρώ, γιατί πάνω από 150.000 θα έπρεπε να περάσει προς έγκριση από το ΔΣ της ΕΥΔΑΠ και σε άνα ακόμα, των 70 χιλ ευρώ.

Παράλληλα ο Παν Μαυρίκος φέρεται την ίδια περίοδο και τα 3 προηγούμενα χρόνια, να έχει εισπράξει για υπηρεσίες επικοινωνίας μέσω των εντύπων του, συνολικά 300 χιλ ευρώ από τις Διοικήσεις της Attica Bank.

Την ίδια περίοδο υπεύθυνος επικοινωνίας και Δημοσίων Σχεσεων στην τράπεζα ήταν ο συγκατηγορούμενός του Τάκης Μουσσάς.

Χαρακτηριστικό του “ασυνήθιστου” της εντολής επικοινωνιακής δαπάνης από την τράπεζα, είναι ότι τράπεζες πολύ μεγαλύτερου βεληνεκούς και μπάτζετ “δημοσίων σχέσεων. όπως η ΕΤΕ και η Alpha Bank, ξόδεψαν μόλις 7 και 8 χιλιάδες ευρώ αντίστοιχα στα έντυπα του Μαυρίκου…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αντιπαράθεση του Φαραντούρη με τον Πορτοσάλτε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ

Πέθανε η δημοσιογράφος Μαρία Νεοφωτίστου-Ζήκα σε ηλικία 93 ετών

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Κατακραυγή για τον τραμπούκο Ράμα: Έσπρωξε γυναίκα δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες

Η Ρωσία για αντίποινα έτοιμη να απελάσει Γερμανούς δημοσιογράφους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr