ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πλάκα: Τρεις άνδρες στο στόχαστρο για τη φονική έκρηξη - Η κλοπή χαλκού πίσω από την τραγωδία
Το Ισραήλ αντιμέτωπο με νέα πρόκληση στη Μεσόγειο καθώς η Λιβύη ενέκρινε το ανυπόστατο μνημόνιο με την Τουρκία
Σιν Μπετ (ισραηλινή Ασφάλεια): Εκτός του Κατάρ ακόμα δύο κράτη επιχείρησαν να επηρεάσουν τις εκλογές στο Ισραήλ
Δικηγόροι και δανειολήπτες νόμου Κατσέλη: Προκλητικά ευνοϊκή για τις τράπεζες και τους servicers η νέα ρύθμιση της κυβέρνησης
Σαουδάραβες προς Τραμπ: Δώστε μια ευκαιρία στη διπλωματία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ότι ο ΣΚΑΙ και ο όμιλος του Φαλήρου του Γιάννη Αλαφούζου αποτελεί το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας είναι γνωστό.
Εξίσου γνωστό είναι και ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο απογευματινό magazino του ΣΚΑΙ δεν υπάρχει περίπτωση να βρει ούτε ένα θετικό παρά μόνο εάν αφορά στις προτάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ωστόσο, στην προκειμενη περίπτωση απλά το… τερμάτισαν, αφού σε κάρτα που έδειξαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής αναφερόταν ότι κάποιος ιδιοκτήτης ΜμΕ που μέχρι πέρυσι πλήρωνε εισφορές 8.000 ευρώ, με το νέο Ασφαλιστικό θα πληρώνει 38.000 ευρώ!
Το λάθος αντιλήφθηκε ο παρουσιαστής, σημειώνοντας πως δεν ισχύει.
Όσο να ‘ναι πάντως, για μία ακόμη φορά επιβεβαιώνει τον υπερβάλλοντα ζήλο του ΣΚΑΙ για “αντικειμενική ενημέρωση”.
























































