Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Γεωργίου – Πέθανε ο 35χρονος γιος του

Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Γεωργίου – Πέθανε ο 35χρονος γιος του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογράφοι,

Δύσκολες ώρες περνά ο Γιώργος Γεωργίου και η οικογένεια του καθώς “εφυγε” από τη ζωή ο γιος του σε ηλικία 35 ετών.

Ο Τάσος Γεωργίου έπασχε από μια σπάνια ασθένεια, η οποία ονομάζεται «Αταξία του Φρίντριχ», μια κληρονομική πάθηση, που «χτυπά» τον εγκέφαλο, το νωτιαίο μυελό και τα περιφερειακά νεύρα.

Η κηδεία του γιου του γνωστού δημοσιογράφου θα γίνει την Τετάρτη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Τι είχε πει για την σπάνια ασθένεια του γιου του

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο δημοσιογράφος είχε περιγράψει πώς ανακάλυψε με τη σύζυγό του τι συνέβαινε στο παιδί τους: «Όταν αρρώστησε ο γιος μου το 1992, τον πήγα στην Αγγλία και έμαθα τα καθέκαστα. Έπαθε μια σπάνια ασθένεια. Ένα παιδί στο 1,5 εκατομμύριο. “Αταξία του Φρίντριχ” λέγεται. Είναι ανίατη, κληρονομική. Το κληρονόμησε και από μένα και από τη μητέρα του. Εγώ και η μαμά του είμαστε φορείς. Τώρα είναι 33 ετών, σε αναπηρική πολυθρόνα. Τα πόδια του έχουν παραλύσει, ενώ τα χέρια του τα κουνάει».

«Όταν μας είπε ο γιατρός τι περιμένει τον Τάσο κι εμάς, γυρίσαμε στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Το πρωί που σηκώθηκα, πάω να πλυθώ και βλέπω τα μαλλιά μου άσπρα. Αρχίζω να μασάω ψωμί ψίχα και να σπάνε τα δόντια μου», είχε δηλώσει τότε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πάσχος Μανδραβέλης: «Μετά όσα είπα για τον Φραπέ με απείλησαν ότι θα έχω την τύχη του Καραϊβάζ»

Βραβείο θάρρους στην Ουζάι Μπουλούτ: Μια φωνή κατά της άρνησης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Έρχεται ιστορική έκδοση για τον ηρωικό δημοσιογράφο του Πόντου, Νίκο Καπετανίδη

Οι «Παράλληλοι Βίοι» ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα και ο «αποκεφαλισμός» στην «Αυγή»

Pontians: ‘Nikos Kapetanidis’ Action Association honors journalist Uzay Bulut

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr