Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έκπληξη: Ποιος παγκόσμιας κλάσης Έλληνας ποδοσφαιριστής θα είναι στο Survivor του ΣΚΑΪ

Έκπληξη: Ποιος παγκόσμιας κλάσης Έλληνας ποδοσφαιριστής θα είναι  στο Survivor του ΣΚΑΪ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο 37χρονος, παλαίμαχος στράικερ του Ολυμπιακού, της Ρόμα, της Ίντερ και πολλών ακόμη ομάδων θα είναι στο Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ που θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα, 13 Φλεβάρη, σύμφωνα με το sport-fm.gr.

Πρόκειται για τον Λάμπρο Χούτο, για μια από τις πιο δυναμικές, ελληνικές παρουσίες που έχουμε δει στα γήπεδα όχι μόνο της χώρας μας, αλλά και της Ευρώπης .

ο Λάμπρος Χούτος ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, σε ηλικία μόλις 13 ετών. Δεν πρόλαβε, πάντως, να φορέσει τη φανέλα της πρώτης ομάδα. Ούτε 16 δεν ήταν, όταν αποφάσισαν με τον πατέρα-μάνατζέρ του (Γιώργο Χούτο) πως το ταλέντο του είναι πολύ μεγάλο για να μείνει… τέτοιο στην Ελλάδα. Επόμενος προορισμός, η Ιταλία και η Ρόμα! Στην ιταλική πρωτεύουσα έμεινε τρία χρόνια. Για να ακολουθήσει ο επαναπατρισμός, για χάρη του Ολυμπιακού tο καλοκαίρι του 1999. O Χούτος πήγε στον Πειραιά, εκεί όπου πέρασε τα πιο παραγωγικά και πετυχημένα χρόνια του.Kατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα και αγωνίστηκε στο Champions League, στα πέντε χρόνια που έμεινε στο λιμάνι.

Στο φινάλε του 2004 έφυγε από τον Ολυμπιακό και πάλι στην Ιταλία, αλλά αυτήν τη φορά πιο βόρεια, στο Μιλάνο, για πάρτη της Ίντερ!
Το πρώτο μισό του 2005 δίνεται δανεικός στην Αταλάντα, στη συνέχεια, φόρεσε τη φανέλα της Ρετζίνα, με την οποία αγωνίστηκε σε δέκα ματς. Το 2006 πηγαίνει στη Μαγιόρκα, για να επιστρέψει ξανά στην Ελλάδα και στον Πανιώνιος. Με τους Νεοσμυρνιώτες κάνει πολύ καλά παιχνίδια, αλλά ούτε εκεί στεριώνει. Η επόμενη ομάδα που πίστεψε στο ταλέντο του ήταν ο ΠΑΟΚ, ο οποίος του προσέφερε εξάμηνο συμβόλαιο, τον Φεβρουάριο του 2009. Μετά τον «δικέφαλο» επέστρεψε για τελευταία φορά στην Ιταλία, προκειμένου να αγωνιστεί στην τρίτη κατηγορία και στην Πεσίνα και… τέλος. Κρέμασε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του εκεί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ολυμπιακός: Τεσσάρα στη Λαμία με το μυαλό στην Άστον Βίλα

Έχασε την ευκαιρία για το 2-0 ο Ολυμπιακός – Ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα 77-69

ΣΥΡΙΖΑ: Αλαζόνας ο Κ. Μητσοτάκης – Οι πολίτες θα του στείλουν ηχηρό μήνυμα στις 9 Ιουνίου

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός 75-77: Ο θρύλος άλωσε τη Βαρκελώνη και πήρε το πλεονέκτημα

Ολυμπιακός: Δυσκολεύει η υπόθεση τίτλος – Άφησε βαθμούς στο «Βικελίδης» 1-1 με τον Άρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr