ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390
Κομισιόν σε Φαραντούρη: «Φρένο» στην τελωνειακή ένωση ΕΕ-Τουρκίας χωρίς καλή γειτονία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αιφνιδιαστικά έπεσε η αυλαία για την εκπομπή του Alpha, “Ξαναδέστε Τους” το μεσημέρι της Παρασκευής. Η τελευταία εκπομπή για τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Ηλιάκη ήταν αυτή της Πέμπτης. Αντί αυτών, σήμερα το απόγευμα είδαμε ελληνική ταινία!
Η απόφαση του καναλιού της Κάντζας να μην προβληθεί η σημερινή εκπομπή, ξάφνιασε τους πάντες. Οι ίδιοι οι παρουσιαστές του “Ξαναδέστε τους” ενημερώθηκαν το πρωί πως η εκπομπή τους ολοκληρώθηκε. Εκ των πραγμάτων δεν αποχαιρέτισαν το τηλεοπτικό κοινό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του σταθμού αναδιαμορφώνουν το πρόγραμμα, έτσι ώστε να πετύχουν υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης.























































