ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Die Welt, Γερμανία, Δημοσιογράφοι, Διπλωματικό Σώμα, Ελευθερία Τύπου, Λογοκρισία, Ντενίζ Γιουτζέλ, Τουρκία,


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας συγκάλεσε την Τρίτη τον πρεσβευτή της Τουρκίας για να διαμαρτυρηθεί κατά της προφυλάκισης της ανταποκριτή στην Τουρκία της γερμανικής εφημερίδας Die Welt με την κατηγορία της «τρομοκρατικής» προπαγάνδας, μια υπόθεση που αποτελεί νέα πηγή έντασης στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.
«Εξαιτίας της προφυλάκισης του (Ντενίζ) Γιουτζέλ [Deniz Yücel], ο πρεσβευτής της Τουρκίας κλήθηκε για εξηγήσεις (από τον υφυπουργό Εξωτερικών Βάλτερ Λίντνερ) έπειτα από αίτημα του υπουργού» Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, επισήμανε το υπουργείο σε μήνυμα που ανήρτησε στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.























































