ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Alpha Bank, MEGA Channel, Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, Ιβάν Σαββίδης, Τηλεόραση, Φώτης Μπόμπολας,


















































Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%
Οι μάσκες έπεσαν! Κασσελάκης και Τάιλερ «φλερτάρουν» τον Άδωνι - Ο Άδωνις είπε «ναι»
Η Άννα της ΕΛ.Α.Σ. διέλυσε τα κυβερνητικά παραμύθια με το PosoKanei κι απάντησε στην «τρομοκρατία» του «εκσυγχρονιστή» Στουρνάρα (βίντεο)
Δράμα: Ο αστυνομικός που σκότωσε την αστυνομικίνα τον τελευταίο καιρό «γυάλιζε το μάτι του» - Έπαιρνε αναβολικά
Λουτράκι: Λαγοκέφαλος δάγκωσε δύο λουόμενους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επιστολή με την οποία δεσμεύεται προς τη διαχειρίστρια Alpha Bank για τις επόμενες ενέργειες του, καθώς και για τα χρήματα που προτίθεται να επενδύσει στην εταιρεία “Τηλέτυπος”, απέστειλε προ ημερών ο Ιβάν Σαββίδης.
Μετά την απόκτηση ποσοστού 19,63% την περασμένη εβδομάδα από την οικογένεια Μπόμπολα, ο oμογενής επιχειρηματίας ξεκαθαρίζει σύμφωνα με τραπεζικές πηγές ότι δεσμεύεται να συνεισφέρει στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας Τηλέτυπος το ποσό των 25 εκατ. ευρώ εκ των οποίων ποσό 8 εκατ. ευρώ θα πάει προς την εξόφληση των χρημάτων των εργαζόμενων της εταιρείας.
Τα 10 εκατ. ευρώ θα πάνε για κάλυψη οφειλών προς τις τράπεζες ενώ υπογραμμίζεται πως τα 25 εκατ. ευρώ ο όμιλος DIMERA προτίθεται να τα εισφέρει ως ποσοστό που της αναλογεί για την κάλυψη της δικής του συμμετοχής στη μέλουσα αύξηση μετοχικού ξκεφαλαίου της Τηλέτυπο αυτή τη δεδομένη στιγμή.
Με τη συγκεκριμένη κίνηση του ο ομογενής επιχειρηματίας επιδιώκει να δεσμεύσει και τα άλλα συμβαλλόμενα στο κανάλι μέρη δίδοντας την εικόνα του ανθρώπου που επιλύει προβλήματα και βοηθά στην αποπληρωμή χρονιζουσών οφειλών.
Παράλληλα μιλάει μόνο για το ποσοστό που ήδη κατέχει δύο ημέρες πριν τον κρίσιμο διαγωνισμό για τις τύχες του ΔΟΛ αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο όπως τονίζουν στο protothema.gr εκπρόσωποι των τραπεζών να επανατοποθετηθεί με νέα ποσά αν πάρει μεγαλύτερο ποσοστό στο κανάλι.
Πηγή: protothema.gr























































