ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Σανγκάης, Ιωάννα Καρυστιάνη, Μικρά Αγγλία, Παντέλης Βούλγαρης,

















































Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ
Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
Ένας σε σύγχυση κουτοπόνηρος Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Λιβάνου για να «χαλάσει» την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σαρώνει εντός αλλά και εκτός συνόρων η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία της σεζόν, η τελευταία ταινία του Παντελή Βούλγαρη “Μικρά Αγγλία”, η οποία απέσπασε 3 συνολικά βραβεία στο 17ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Σανγκάης.
Ανάμεσα σε άλλες δεκατέσσερις ταινίες, η “Μικρά Αγγλία” απέσπασε το Χρυσό Κύπελλο καλύτερης ταινίας, καλύτερης σκηνοθεσίας και καλύτερης γυναικείας ερμηνείας για την Πηνελόπη Τσιλίκα, στο φεστιβάλ που διεξήχθη από τις 14 ως τις 22 Ιουνίου.
Το δεύτερο Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής απονεμήθηκε στο The Uncle Victory του Ζανγκ Μενγκ, τη μοναδική κινεζική ταινία που συμμετείχε στο επίσημο διαγωνιστικό του φεστιβάλ.
Το βραβείο σεναρίου απονεμήθηκε στους Σιρίλ Ζελί και Φόλκερ Σλέντορφ για την ταινία Diplomacy, το ανδρικής ερμηνείας στον ταϊλανδό Βιθάγια Πανσινγκάρμ για την ταινία The Last Executioner, ενώ το βραβείο φωτογραφίας απέσπασε ο Λούο Παν για την ταινία The Sacred Arrow.
Η «Μικρά Αγγλία» γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στην Άνδρο και είναι βασισμένη στο ομότιτλο μπεστ σέλερ της Ιωάννας Καρυστιάνη, η οποία επιμελήθηκε και την σεναριακή διασκευή του.






















































