Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεγάλες αλλαγές στο «Έψιλον» του Σαββίδη – Ένα νέο Mega δημιουργείται; Τι ακούγεται

Μεγάλες αλλαγές στο «Έψιλον» του Σαββίδη – Ένα νέο Mega δημιουργείται; Τι ακούγεται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ανατρεπτικό φαίνεται πώς θα είναι το τέλος μιας κρίσιμης τηλεοπτικής σεζόν που θα καθορίσει εν πολλοίς τον χάρτη των τηλεοπτικών ΜΜΕ για την επόμενη περίοδο στη χώρα μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, χθες το πρωί, οι παρουσιαστές των εκπομπών του epsilontv του Ιβάν Σαββίδη έλαβαν μία επιστολή από τη διοίκηση που ανέφερε ότι οι συμβάσεις που έχουν αυτή τη στιγμή με το κανάλι, δεν πρόκειται να ανανεωθούν.

Αυτό σημαίνει ότι όλοι θα πρέπει να συζητήσουν με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη σε νέες βάσεις, έτσι ώστε να επαναπροσδιοριστούν τόσο τα καθήκοντά τους όσο και οι αμοιβές τους.

Τα σχέδια για τη νέα σεζόν

Γκολ στην τηλεθέαση θέλει να βάλει το epsilontv την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, γι’ αυτό και -σύμφωνα με πληροφορίες- θα συμπεριλάβει στο νέο πρόγραμμά του ένα ποδοσφαιρικό reality.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο πρότζεκτ, στο οποίο θα λάβουν μέρος λάτρεις της στρογγυλής θεάς, πιθανότατα ερασιτέχνες, και μέσα από διάφορες ποδοσφαιρικές δοκιμασίες θ’ αναδειχθεί ο καλύτερος μπαλαδόρος…

Γενικότερα, πάντως, οι αλλαγές που αναμένονται τόσο στον τηλεοπτικό σταθμό του Ιβάν Σαββίδη όσο και στους υπολοίπους προβλέπονται… σαρωτικές.

Κι όλα αυτά την ώρα που η διαδικασία για την τελική αδειοδότηση των καναλιών γενικού περιεχομένου από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης βρίσκεται προ των πυλών, με την πιθανότητα δημιουργίας και νέων σταθμών να είναι πλέον κάτι παραπάνω από ορατή.

Σε αυτό το πλαίσιο οι πληροφορίες της «Espresso» θέλουν δύο τρανταχτά ονόματα του epsilon, ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου, να μετακινούνται στο νέο κανάλι της εταιρίας Ελληνική Τηλεόραση Α.Ε., συμφερόντων του Φίλιππου Βρυώνη.

Από την άλλη μεριά, η διευθύντρια προγράμματος του epsilontv Αλκηστις Μαραγκουδάκη κάνει τις δικές της κινήσεις στην τηλεοπτική σκακιέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συμφωνήσει ήδη τη συνέχιση της συνεργασίας της με την Κατερίνα Καινούργιου, τη Ναταλία Γερμανού και τη Φαίη Μαυραγάνη, ενώ ετοιμάζεται να δώσει τα χέρια και με τις Κατερίνα Ζαρίφη και Ευαγγελία Αραβανή.

Ακόμη, αναβάθμισε τον αρχισυντάκτη της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, τον Θέμη Μάλλη, τον οποίο θα έχει δίπλα της συμβουλευτικά στη δημιουργία του νέου ψυχαγωγικού προγράμματος.

Τέλος, ακούγεται πως η ίδια έχει κάνει ήδη μια κουβέντα με τον Σάκη Ρουβά προκειμένου ν’ αναλάβει την παρουσίαση του νέου «X-Factor», που θα προβληθεί από το epsilon στις αρχές του 2019, όταν δηλαδή ο ποπ σταρ θα έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο «The Voice 3» του ΣΚΑΪ.

Οσον αφορά την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» με τον Μένιο Φουρθιώτη, θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος Ιουλίου και μετά η Αλκηστις Μαραγκουδάκη θα κάνει μια γενική συζήτηση με τον παρουσιαστή.

Μέχρι σήμερα, πάντως, δεν έχει γίνει κάποιο ραντεβού μεταξύ τους. Απεναντίας, η ίδια βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πρώην διευθυντή ειδήσεων του Mega Χρήστο Παναγιωτόπουλο για να αναλάβει το γενικό πρόσταγμα της ενημέρωσης στον σταθμό.

Οπως ακούγεται, μάλιστα, έχει γίνει πρόταση και στον Νίκο Χατζηνικολάου να «μετακομίσει» από τον ΑΝΤ1 στο epsilon για να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο σωσίας του Μητσοτάκη στο Dragons’ Den του ΑΝΤ1

Συνελήφθη 31χρονος στην Κέρκυρα που έστελνε email στο Mega για βόμβα

Στο ΣΚΑΪ είπαν ότι «με τέσσερα τοστ χορταίνει όλη η οικογένεια» -Οργή στα social media

Υπό διωγμό η τηλεοπτική σειρά «Κόκκινα μπουμπούκια» που διχάζει την Τουρκία

Ανδρέας Μικρούτσικος: Δεν εμφανίστηκε στο «Super Κατερίνα» ο παρουσιαστής

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr