ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, Διαδίκτυο, Ηλεκτρονικός Υπολογιστής, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Τουρκία, Χάκερς,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θύμα Τούρκων χάκερ έπεσε τη νύχτα Δευτέρας προς Τρίτη το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Στη σελίδα του, εμφανιζόταν, για περίπου τέσσερα λεπτά, ένα μήνυμα που αναφερόταν στην υπόθεση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών, που βρίσκονται στη χώρα μας και δεν έχουν εκδοθεί στην Τουρκία.
«Συνεργάζεστε με τους τρομοκράτες στηρίζοντας τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης FETO, που έκαναν την απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου» έγραφε το μήνυμα.
Και συνέχιζε: «Όπως πετάξαμε τους προγόνους σας στη θάλασσα, θα πετάξουμε και εσάς και την οργάνωση που στηρίζετε».
Όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο διευθυντής του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων Μιχάλης Ψύλλος, το Πρακτορείο το τελευταίο διάστημα δεχόταν απειλές από χάκερ.
Οι τεχνικοί του Πρακτορείου επενέβησαν άμεσα και κατέβασαν το μήνυμα των Τούρκων, ενώ βρίσκονται σε επιφυλακή για πιθανή νέα επίθεση, όσο πλησιάζει η ημερομηνία των εκλογών στη γείτονα χώρα στις 24 Ιουνίου, όπως είπε ο κ. Ψύλλος.
























































