ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ομολόγησε τον βιασμό και φόνο της Βουλγάρας δημοσιογράφου – «Δε μπορώ να πιστέψω πώς το έκανα»

Ομολόγησε τον βιασμό και φόνο της Βουλγάρας δημοσιογράφου – «Δε μπορώ να πιστέψω πώς το έκανα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κατηγορίες για τον φόνο και τον βιασμό της Βικτόρια Μαρίνοβα απαγγέλθηκαν σήμερα σε βάρος του άνδρα που συνελήφθη πρόσφατα στη Γερμανία, στο πλαίσιο της έρευνας για τον θάνατο της 30χρονης Βουλγάρας δημοσιογράφου.

Ο ύποπτος, ηλικίας 20 ετών, παρουσιάστηκε ενώπιον του δικαστηρίου της πόλης Ρούσε, στη βόρεια Βουλγαρία, όπου οι δικαστές διέταξαν την παράταση της προφυλάκισής του.

Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του δικαστηρίου, ο Σεβερίν Κρασιμίροφ δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Ναι, είμαι ένοχος. Είμαι συντετριμμένος, δε μπορώ να πιστέψω πως το έκανα». Πρόσθεσε πως δε θυμάται τίποτα, είπε όμως πως είχε επιτεθεί στη Μαρίνοβα, χτυπώντας τη στο πρόσωπο.

Ο Κρασιμίροφ διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και βιασμό, ανέφερε το δικαστήριο.

Η σορός της Βικτόρια Μαρίνοβα, παρουσιάστριας σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι του Ρούσε, εντοπίστηκε στις 6 Οκτωβρίου, σε πάρκο κοντά στις όχθες του Δούναβη στο Ρούσε, μια μεγάλη πόλη στα σύνορα με τη Ρουμανία.

Ο Σεβερίν Κρασιμίροφ συνελήφθη τρεις ημέρες αργότερα στη βόρεια Γερμανία μετά την εσπευσμένη αναχώρησή του από τη Βουλγαρία. Οι ερευνητές τον εντόπισαν κυρίως από ίχνη DNA.

Η δολοφονία αυτή, η τρίτη με στόχο δημοσιογράφο μέσα σε έναν χρόνο στην Ευρώπη, προκάλεσε κατακραυγή στη διεθνή κοινότητα, η οποία υποψιάζεται ότι συνδέεται με την επαγγελματική δραστηριότητα του θύματος.

Το σενάριο αυτό δεν προκρίνεται από τη βουλγαρική δικαιοσύνη, για την οποία «οι αποδείξεις δείχνουν αυθόρμητη επίθεση για σεξουαλική κακοποίηση».

Η εισαγγελέας του Ρούσε, Κρεμένα Κολιτσόβα, δήλωσε σήμερα στο δικαστήριο πως, σύμφωνα με τις ιατρικές εξετάσεις και τα στοιχεία της έρευνας, η δημοσιογράφος είχε δεχθεί επτά χτυπήματα με γροθιά στο πρόσωπο και είχε ένα κάταγμα στη μύτη, που της προκάλεσε ασφυξία. Αίμα του θύματος βρέθηκε, επίσης, στα ρούχα του υπόπτου, σύμφωνα με τους ερευνητές.

Σύμφωνα με Γερμανούς ερευνητές, ο Κρασιμίροφ παραδέχθηκε ότι «λογομάχησε με το θύμα» ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών και παραδέχθηκε ότι χτύπησε στο πρόσωπο τη γυναίκα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας από τον ιστορικό σύμμαχό μας Μαυροβούνιο: «Αν δεν συνεργαστούμε, οι κοινωνίες και οι χώρες μας δεν μπορούν να είναι ασφαλείς»

Σοκ στη Γερμανία: 6 νεκροί από πυροβολισμούς σε δομή κοινωνικής πρόνοιας – Συνελήφθησαν οι δράστες

Ο Νίκος Δένδιας την Τρίτη 30/06 στο Μαυροβούνιο – Τι θα συζητήσει με τον ιστορικό σύμμαχό μας

Ιράν: Η εφημερίδα «όργανο» του καθεστώτος ΑΠΑΙΤΕΙ ο Τραμπ να δικαστεί στην Τεχεράνη

Τραγωδία στην Κύπρο: Νεκρά δύο αδέλφια 8 και 10 ετών μέσα σε αυτοκίνητο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr