ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μετά από 88 ημέρες ψηφιακού σκοταδιού, το Ιράν κατακλύζει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με δραματικά πλάνα από την κατάρριψη αμερικανικού
Ο Σάντσεθ της Ισπανίας σε κλοιό πιέσεων: Έφοδος στα κεντρικά του κόμματος, έρευνες για τη σύζυγό του και καταγγελία για
Νέο πλήγμα του Ισραήλ: Νεκρός ο νέος στρατιωτικός διοικητής της Χαμάς στη Γάζα
ΕΛΑΣ: Η Θεώνη Κουφονικολάκου αναλαμβάνει Εκπρόσωπος Τύπου - Ποιοι είναι οι 4 αναπληρωτές
Άννα Παπαδοπούλου: «Το ΕΛΑΣ είναι πολύ σαφές και συγκεκριμένο σε ό,τι αφορά την ταυτότητά μας» - «Είμαι πολύ χαρούμενη και
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σταθερά στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης παραμένει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και αυτή τη σεζόν.
Φέτος, βέβαια, o σταθμός δεν παίζει μόνος του στη ζώνη των 7 -μια «κατηγορία» που αντιμετώπιζε το κεντρικό δελτίο του Alpha τα προηγούμενα χρόνια, ότι δηλαδή δεν υπάρχει ανταγωνιστής απέναντί του-, καθώς μπήκε στην αρένα και το Open.
Παρ’ όλα αυτά, ρίχνοντας μια ματιά στους πίνακες της Nielsen, ίσως κάποιος να αναρωτηθεί για το πόσο υπάρχει αυτό ο ανταγωνισμός τελικά. Τι εννοούμε;
Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης για την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, ο Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε 20 μονάδες πάνω από την Έλλη Στάη!
Τα μηχανάκια έγραψαν 24,4% στο σύνολο για τον Alpha και μόλις 4,5% για το Open! Αντίστοιχα, στο δυναμικό κοινό 18-54, τα ποσοστά ήταν 21,4% και 3,3%.
Η διαφορά αυτή θα λέγαμε ότι είναι κάτι παραπάνω από αγεφύρωτη και σίγουρα δεν την συναντάμε συχνά μεταξύ κεντρικών δελτίων καναλιών εθνικής εμβέλειας.
Συμπερασματικά, λοιπόν, ο Alpha φαίνεται να κερδίζει το στοίχημα για μια χρονιά ακόμα, ενώ την ίδια στιγμή το Open δεν μπορεί να… εντοπίσει τους τηλεθεατές.























































