ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ερωτική «φωλίτσα»; 27χρονη καθηγήτρια ειδικής αγωγής έκλεινε επανειλημμένα δωμάτιο στο ίδιο ξενοδοχείο για να «το κάνει» με έφηβο μαθητή της
Καταδικάστηκε καθηγήτρια που είχε σεξουαλικές επαφές με δύο μαθητές
«Λείψανα της Κιβωτού του Νώε» βρέθηκαν απανθρακωμένα και θαμμένα σε βάθος 9 μέτρων κοντά στο Όρος Αραράτ
Παρέμβαση της Τουρκίας και του Κατάρ στις ισραηλινές εκλογές καταγγέλλει ο Νετανιάχου
Ο Νετανιάχου ανατρέπει τα exit polls και προηγείται στις ισραηλινές εκλογές - Τι σημαίνει αυτό για τον πόλεμο με το
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σταθερά στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης παραμένει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και αυτή τη σεζόν.
Φέτος, βέβαια, o σταθμός δεν παίζει μόνος του στη ζώνη των 7 -μια «κατηγορία» που αντιμετώπιζε το κεντρικό δελτίο του Alpha τα προηγούμενα χρόνια, ότι δηλαδή δεν υπάρχει ανταγωνιστής απέναντί του-, καθώς μπήκε στην αρένα και το Open.
Παρ’ όλα αυτά, ρίχνοντας μια ματιά στους πίνακες της Nielsen, ίσως κάποιος να αναρωτηθεί για το πόσο υπάρχει αυτό ο ανταγωνισμός τελικά. Τι εννοούμε;
Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης για την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, ο Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε 20 μονάδες πάνω από την Έλλη Στάη!
Τα μηχανάκια έγραψαν 24,4% στο σύνολο για τον Alpha και μόλις 4,5% για το Open! Αντίστοιχα, στο δυναμικό κοινό 18-54, τα ποσοστά ήταν 21,4% και 3,3%.
Η διαφορά αυτή θα λέγαμε ότι είναι κάτι παραπάνω από αγεφύρωτη και σίγουρα δεν την συναντάμε συχνά μεταξύ κεντρικών δελτίων καναλιών εθνικής εμβέλειας.
Συμπερασματικά, λοιπόν, ο Alpha φαίνεται να κερδίζει το στοίχημα για μια χρονιά ακόμα, ενώ την ίδια στιγμή το Open δεν μπορεί να… εντοπίσει τους τηλεθεατές.























































