ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Μαρινάκης αποκάλυψε την κρυφή ατζέντα Μητσοτάκη για «πετσόκομμα» του επιδόματος ανεργίας
Νέες τουρκικές προκλήσεις: Εικονικές αερομαχίες πάνω από το Αιγαίο με οπλισμένα τουρκικά F-16
Εξωφρενική αποκάλυψη για τον θάνατο Μαζωνάκη: Έψαχναν στο AI πώς να τον επαναφέρουν στη ζωή
Η Χαρά Κοντοχρήστου πατάει γκάζι στο Allwyn Game Time
Η εμφάνιση του Mika Häkkinen και το ζωντανό showrun με το showcar της McLaren και τη θρυλική McLaren MP4/6 του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απεστάλη σήμερα Δευτέρα στο Εθνικό Τυπογραφείο από το ΕΣΡ, η προκήρυξη 1/2019 για τη δημοπρασία των δυο τελευταίων αδειών για τους παρόχους ενημερωτικού προγράμματος, γενικού περιεχομένου, εθνικής εμβέλειας.
Σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος, η διαδικασία χορήγησής τους θα ξεκινήσει με τη δημοσίευση της προκήρυξης, ενώ σε διάστημα 45 ημερών θα πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία του Εθνικού Συμβούλιου Ραδιοτηλεόρασης, οι ενδιαφερόμενοι.
Στη συνέχεια, αν οι ενδιαφερόμενοι είναι ένας ή δύο, τότε οι άδειες θα χορηγηθούν έναντι του ποσού των 35 εκατ. ευρώ έκαστη και για δέκα έτη.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ, σε περίπτωση που υπάρξουν περισσότεροι των δύο ενδιαφερομένων, θα διεξαχθεί δημοπρασία η οποία αναμένεται να καθυστερήσει και την όλη διαδικασία χορήγησης των αδειών.
Υπενθυμίζεται ότι αίτηση για μια άδεια έχει ήδη καταθέσει η εταιρεία Άλτερ Έγκο ΜΜΕ, συμφερόντων του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.























































