ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μετά από 88 ημέρες ψηφιακού σκοταδιού, το Ιράν κατακλύζει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με δραματικά πλάνα από την κατάρριψη αμερικανικού
Ο Σάντσεθ της Ισπανίας σε κλοιό πιέσεων: Έφοδος στα κεντρικά του κόμματος, έρευνες για τη σύζυγό του και καταγγελία για
Νέο πλήγμα του Ισραήλ: Νεκρός ο νέος στρατιωτικός διοικητής της Χαμάς στη Γάζα
ΕΛΑΣ: Η Θεώνη Κουφονικολάκου αναλαμβάνει Εκπρόσωπος Τύπου - Ποιοι είναι οι 4 αναπληρωτές
Νέες επενδύσεις, Τεχνητή Νοημοσύνη και ελευθερία ναυσιπλοΐας: οι τρεις πυλώνες για ένα ανθεκτικό ενεργειακό σύστημα, σύμφωνα με τον Σουλτάν Αλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ημερολόγιο έγραφε 15 Σεπτεμβρίου 2018, όταν η Σάσα Σταμάτη έκανε πρεμιέρα για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ.
Τέσσερις μήνες μετά η εκπομπή «Ooh la la» κατεβάζει αυλαία οριστικά, καθώς το προσεχές Σάββατο θα βγει για τελευταία φορά στον αέρα.
Η γνωστή παρουσιάστρια ενημερώθηκε για το τέλος του Ooh la la! το μεσημέρι της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που είχε με στελέχη του σταθμού.
Σύμφωνα με τις αλλαγές που θα γίνουν στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τα Σαββατοκύριακα λόγω του Survivor, δυστυχώς δεν μπόρεσε να βρεθεί χρόνος για την εκπομπή.
Με το Power of Love Gala να προβάλλεται κάθε απόγευμα Κυριακής, όλες οι εκπομπές εκείνης της ημέρας περνούν πλέον στη μεσημεριανο-απογευματινή ζώνη του Σαββάτου αναφέρει το Zappit.
Θέμα αποχώρησης της Σάσας Σταμάτη δεν υφίσταται προς το παρόν, η ίδια παραμένει κανονικά στο δυναμικό του σταθμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη γίνει συζητήσεις για κάποια καλοκαιρινή εκπομπή, ακόμα και για την παρουσίαση του My Style Rocks 3!























































