Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο «σφυρί» το σπίτι του Φώτη Μπόμπολα στο Παλαιό Ψυχικό

Στο «σφυρί» το σπίτι του Φώτη Μπόμπολα στο Παλαιό Ψυχικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο «σφυρί» το σπίτι του Φώτη Μπόμπολα στο Παλαιό Ψυχικό.

Η μεζονέτα του Μπόμπολα βγαίνει σε πλειστηριασμό σε λίγους μήνες και συγκεκριμένα στις 11 Σεπτεμβρίου για χρέη ύψους 500.000 ευρώ.

Πρόκειται για μία λιθόκτιστη μεζονέτα, με υπόγειο και ημιυπόγειο, περίπου 800 τετραγωνικών μέτρων, χτισμένη σε οικόπεδο 1.200 τετραγωνικών μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ακίνητο διαθέτει πισίνα 57 τετραγωνικών και η τιμή πρώτης προσφοράς, για την έναρξη του πλειστηριασμού έχει οριστεί στα 4.200.000 ευρώ.

Η οικοδόμησή του ξεκίνησε το 1927 και σταδιακά προστέθηκαν και άλλα κτίσματα, ενώ το 2000 το κτίριο κηρύχτηκε διατηρητέο.

Ο συγκεκριμένος πλειστηριασμός, που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα eauction, δεν είναι ο πρώτος για τη γνωστή εκδοτική οικογένεια.

Στις 26 Ιουλίου του 2017 ολοκληρώθηκε, στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, η διαδικασία αναγκαστικού πλειστηριασμού περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας «Πήγασος», της εκδοτικής επιχείρησης της οικογένειας Μπόμπολα, η οποία βρέθηκε στα χέρια των τραπεζών για χρέη 160 εκατομμυρίων ευρώ.

Τον έλεγχο της εταιρείας είχε, περίπου, από το 2000 και μετά, ο Φώτης Μπόμπολας, ο οποίος ήταν και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εύβοια: 75χρονος σκότωσε 50χρονο επειδή αγόρασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό και αυτοκτόνησε

Άρειος Πάγος: Υπέρ των «κόκκινων» δανειοληπτών η εισήγηση για τα «πανωτόκια»

«Παγώνουν» για έξι μήνες οι αγωγές του Δημόσιου που διεκδικεί ακίνητα ιδιωτών

Κυβέρνηση και Τράπεζα της Ελλάδας σχεδιάζουν express πλειστηριασμούς ακινήτων

Ανεστάλη ο πλειστηριασμός για το σπίτι του Απόστολου Λύτρα στο Χαλάνδρι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr