Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το ΕΣΡ «κόβει» την εκπομπή της Κουτσελίνη στο Star Channel

Το ΕΣΡ «κόβει» την εκπομπή της Κουτσελίνη στο Star Channel
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ στη Νέα Τηλεόραση ΑΕ, ιδιοκτήτρια εταιρεία του Star και «κόψιμο» της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» με τη Ζήνα Κουτσελίνη για τρεις ημέρες επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Η αιτία είναι ο τρόπος που η Ζήνα Κουτσελίνη και οι συνεργάτες της κάλυψαν την δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, και η απόφαση κάνει λόγο για προσβολή μνήμης τεθνεώτος, προστασία ανηλίκων και ποιότητα προγράμματος. Οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» δεν θα μεταδοθούν το τριήμερο 19, 20 και 21 Μαρτίου.

Το Star δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη επίσημα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες θεωρεί ιδιαίτερα αυστηρή την απόφαση, από τη στιγμή που ο πατέρας του θύματος βγαίνει σε όλες τις εκπομπές και με επιστολή εχει διευκρινίσει πως έχει προστατευθεί η μνήμη του παιδιού του.

Ακόμη μεγαλύτερο πρόστιμο – 120.000 ευρώ – επιβλήθηκε στο Epsilon για την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη από το 2016 και αφορούσε την εμφάνιση του ηθοποιού Σταύρου Μαυρίδη σε μη νηφάλια κατάσταση και τις προσβολές που εκστομίστηκαν. Το πρόστιμο αυτό δεν βαρύνει το Open του Ιβάν Σαββίδη, αλλά το Νέο Κανάλι του Φίλιππου Βρυώνη, καθώς έχει προηγηθεί η υπογραφή σχετικής συμφωνίας.

Από το 2002 έως το 2017 είχαν επιβληθεί πρόστιμα 52 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων έχουν εισπραχθεί τα 42 εκατ. Τα υπόλοιπα είτε εκκρεμούν είτε έχουν αρθεί λόγω προσφυγής στο ΣτΕ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέθανε ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Νίκος Μπαβέλλας σε ηλικία 89 ετών

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το MEGA

Την Τρίτη 16 Απριλίου απεργία των δημοσιογράφων σε όλα τα ΜΜΕ

Τούρκος δημοσιογράφος έχασε το πόδι του από ισραηλινή βόμβα

Μαρκόπουλος: «Δεν είμαι εγώ ο κομιστής των ηχητικών της νύχτας των Τεμπών, όποιος το υπονοήσει θα λάβει αγωγή» (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr