ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ΕΡΤ είναι το κανάλι της εκάστοτε κυβέρνησης και όχι του ελληνικού λαού. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Έτσι, από «κόκκινη» έως τις 7 Ιουλίου, τώρα εκπέμπει σε «βαθύ γαλάζιο» και όποιος έχει αμφιβολία αρκεί να παρακολουθήσει Σπύρο Χαριτάτο.
Στη νέα διακυβέρνηση, ας μην το ξεχνάμε, η ΕΡΤ «αναβαθμίστηκε» σε προσωπικό κανάλι του πρωθυπουργού, που την έθεσε υπό τον έλεγχό του. Αυτά μόνο στην Ελλάδα και στην Τουρκία του Ερντογάν.
Εκεί που «ζωγράφισε» την Τετάρτη η πρωθυπουργική ΕΡΤ ήταν στη μετάδοση της δεξίωσης από το Προεδρικό Μέγαρο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
Άπειρα πλάνα για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η κάμερα άρχισε να τον ακολουθεί απ’ έξω, μέχρι που έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο.
Κανένα πλάνο για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που… ήδη βρισκόταν μέσα στο προεδρικό μέγαρο.
Η παρουσιάστρια του δελτίου Χριστοφιλέα, είπε, ότι της είπαν από το κοντρόλ πως έχει φτάσει ο Αλέξης Τσίπρας, μαζί με την Όλγα Γεροβασίλη. Αλλά το πλάνο δεν το είδαμε ποτέ.
Δεν εκπλήσσεται κανείς με την ΕΡΤ. Ούτε με την υποκρισία της Νέας Δημοκρατίας, που μόλις ανέλαβε τη διακυβέρνηση τη μετέτρεψε σε ένα άλλο «ΤέλεΣίτι».























































