Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σωκράτης Κόκκαλης επιστρέφει δυναμικά στα ΜΜΕ

Ο Σωκράτης Κόκκαλης επιστρέφει δυναμικά στα ΜΜΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μία ακόμη κίνηση της επανόδου της οικογένειας του Σωκράτη Κόκκαλη στα μίντια έγινε πράξη.

Μετά τη συνεργασία με τη γνωστή επικοινωνιολόγο, και επί σειρά ετών συνεργάτιδα του Αλέξη Τσίπρα, Ζωή Χαλιδιά, έκλεισε και ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος που, μετά την εμπλοκή του με την τοπική αυτοδιοίκηση, επιστρέφει δημοσιογραφικά.

Ο Καραμέρος, σύμφωμα με όσα γράφει το www.dailymedia.gr αναλαμβάνει διευθυντής σύνταξης στο… υπό κατασκευή flash.gr που θα αποτελέσει το πρώτο βήμα για την επαναδημιουργία ενός ισχυρού ομίλου στα ΜΜΕ.

Εδώ και καιρό, πλήθος δημοσιευμάτων ήθελαν τον Σωκράτη Κόκκαλη να επανέρχεται δυναμικά στα media και φαίνεται πως η επιλογή Καραμέρου, που είναι κατεξοχήν «τηλεοπτικός», αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ανάπτυξης και ραδιοτηλεοπτικών Μέσων καθώς, ας μην ξεχνάμε, η έβδομη τηλεοπτική άδεια πανελλαδικής εμβέλειας παραμένει «ορφανή» ενώ υπάρχει στο βάθος πάντα και το θέμα του ιστορικού ραδιοφώνου Flash 96.

Ο δημοσιογράφος, μετά από 17 χρόνια στον ΑΝΤ1 αλλά και με διοικητική εμπειρία οργάνωσης δύο τηλεοπτικών σταθμών, του Zoom του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, και του Epsilon του Φίλιππου Βρυώνη, διετέλεσε συνέχεια αντιπεριφερειάρχης βόρειου τομέα με τη Ρένα Δούρου, όπου και αποχώρησε στα τέλη του 2018 και αρκετούς μήνες πριν τις εκλογές.

Τον πρώτο λόγο βέβαια στις διεργασίες για το νέο εγχείρημα στα media της οικογένειας Κόκκαλη έχει η Χαλιδιά, που θα είναι και διευθύνουσα σύμβουλος του υπό δημιουργία μιντιακού ομίλου.

Η δε επιλογή Καραμέρου δείχνει πως ο όμιλος Κόκκαλη είναι αποφασισμένος να παίξει στα ίσα απέναντι σε όλους και όχι να φτιάξει στρατευμένα «τοξικά» Μέσα για να υποστηρίξει τη μία ή την άλλη πλευρά, μολονότι ο Πέτρος Κόκκαλης είναι ήδη Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ως συνεργαζόμενος βέβαια και εκείνος, με το οικολογικό κόμμα «Κόσμος».

Ο στόχος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι να δημιουργηθεί ένα συστημικό portal που θα απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως κόμματος… ή ομάδας.

Ουδείς ξεχνά άλλωστε την επιτυχημένη προϊστορία του Flash 96 με διευθύντρια την Ελένη Κόκκαλη που έγραψε ιστορία στα ελληνικά media.

Ιθύνων νους στις εξελίξεις είναι ο Κωνσταντίνος Κόκκαλης που οδηγεί πολυεπίπεδα τον όμιλο έχοντας αναλάβει ευθύνες εντός και εκτός Ελλάδας, και στηρίζει με πολύ δυναμικό τρόπο την εξωστρέφεια του ομίλου.

Χαλιδιά και Καραμέρος έχουν ήδη ξεκινήσει συσκέψεις ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας κατασκευάζονται γραφεία για το Flash στο Μαρούσι και τη Νέα Ιωνία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τέμπη: Επίθεση του Αρείου Πάγου στα ΜΜΕ, αλλά καμία απάντηση στις καταγγελίες Καρυστιανού

DW: Διαδικτυακή λογοκρισία από τον Ερντογάν ενόψει δημοτικών εκλογών στην Τουρκία

ΣΥΡΙΖΑ από Σπέτσες: Ανασυγκρότηση του κράτους για μια κοινωνία ισότητας και ευημερίας – Όλες οι εισηγήσεις

Κασσελάκης: Δεν θα πορευτώ με το βλέμμα στο bullying των καθεστωτικών ΜΜΕ

Υπ. Εργασίας Πακιστάν: Ο Άδωνις θα φέρει 500.000 Πακιστανούς στην Ελλάδα – Τι απαντά ο Γεωργιάδης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr