Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ΣΚΑΪ επιτέθηκε στον Χαρδαλιά – «Άστοχη η στόχευση του»

Ο ΣΚΑΪ επιτέθηκε στον Χαρδαλιά – «Άστοχη η στόχευση του»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των νέων περιοριστικών μέτρων το απόγευμα της Τετάρτης, έστειλε «μήνυμα» στους τηλεοπτικούς σταθμούς και τους ενθάρρυνε και τους συνέστησε να προσαρμοστούν στα συγκεκριμένα κριτήρια, μειώνοντας στο απολύτως απαραίτητο αριθμό τους παρουσιαστές εκπομπών και τους προσκεκλημένους που βρίσκονται στο στούντιο.

Η αναφορά αυτή φαίνεται πως προκάλεσε την ενόχληση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ ο οποίος μέσω κειμένου που δημοσίευσε στο skai.gr κάνει λόγο για «άστοχη στόχευση» του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Ειδικότερα, το κείμενο αναφέρει: «Ο υφυπουργός πολιτικής Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε τα νέα έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, απευθύνοντας συστάσεις στα ΜΜΕ και συγκεκριμένα στη δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση, να δουλέψουν με λιγότερους παρουσιαστές και καλεσμένους.

»Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε την ενόχληση των εργαζόμενων στα ΜΜΕ τόσο στο τομέα της ενημέρωσης όσο και της ψυχαγωγίας.

»Σε μια περίοδο που μετά το πρώτο lockdown, ήρθε το δεύτερο και καλούμε τον κόσμο να μείνει όσο το δυνατόν περισσότερο στο σπίτι, τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, καλούνται να λειτουργήσουν με μεγαλύτερη ένταση, για να ενημερώσουν τους πολίτες περισσότερες ώρες αλλά και να τους ψυχαγωγήσουν καθώς, η “καταραμένη πανδημία” και ο εγκλεισμός έχουν προκαλέσει στους περισσότερους άγχος και κατάθλιψη.

»Μάλιστα την παρούσα στιγμή, οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ του ενημερωτικού και ψυχαγωγικού τομέα που προσέρχονται καθημερινά στη δουλειά τους, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, αλλά και με άγχος και φόβο, το κάνουν με αίσθημα ευθύνης για τις ανάγκες των πολιτών, που μένουν σπίτι.

»Χαρακτηριστικό είναι, όπως αναφέρουν άνθρωποι των ΜΜΕ, πως ο κ. Χαρδαλιάς κάνει υποδείξεις και συστάσεις, λες και γνωρίζει τις ανάγκες των τηλεοπτικών μέσων σε ανθρώπινο δυναμικό για να παραχθεί η αυξημένη λόγω των συνθηκών απαιτούμενη ενημέρωση, αλλά και η εναλλακτική ψυχαγωγία, για τους πολίτες που καλούνται να μείνουν μέσα στο σπίτι.

»Σίγουρα πάντως αυτό που τους ενόχλησε πιο πολύ -όπως λένε- είναι ότι ο κ. Χαρδαλιάς σε απευθείας σύνδεση από τα τηλεοπτικά μέσα, τα οποία εγκαλεί, στοχοποίησε εργαζόμενους και επιχειρηματίες των ΜΜΕ, στα μάτια του τηλεοπτικού κοινού».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χαρδαλιάς: Διέγραψε τον Μ. Σφακιανάκη για δηλώσεις του για τη γυναικοκτονία- Στην αντεπίθεση ο πρώην αξιωματικός της ΕΛΑΣ

Άγιοι Ανάργυροι: Με αποπομπή αστυνομικών και όχι παραιτήσεις υπουργών «απαντά» η κυβέρνηση

ΠΑΣΟΚ: Γροθιά στο στομάχι η απάντηση της Άμεσης Δράσης στην 28χρονη πριν από τη δολοφονία της

Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: Εδραιώνεται δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ – Σταθερά κάτω από το 30% η ΝΔ

Ισραήλ: Εγκρίθηκε νόμος που επιτρέπει την απαγόρευση της προβολής του «τρομοκρατικού» Al Jazeera

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr