Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μάικ Πομπέο σχολιαστής στο Fox News

Ο Μάικ Πομπέο σχολιαστής στο Fox News
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο ως πριν από λίγους μήνες επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας επί των ημερών του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία, ο Μάικ Πομπέο, προσλήφθηκε από το Fox News, είναι πλέον «συνεργάτης» του, ανακοίνωσε χθες Πέμπτη το τηλεοπτικό δίκτυο που προτιμά μεγάλο μέρος του συντηρητικού ακροατηρίου στις ΗΠΑ.

«Έχω την πρόθεση να δίνω στους τηλεθεατές μια ειλικρινή και άμεση ματιά στη γεωπολιτική, στις διεθνείς σχέσεις και τις πολιτικές (σ.σ. που συνοψίζει η φράση) “Πρώτα η Αμερική”, που επέτρεψαν να χαραχθεί ο δρόμος προς την ευημερία και την ασφάλεια χωρίς προηγούμενο στις ΗΠΑ», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο κ. Πομπέο.

Ο πρώην επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ είναι «μια από τις πλέον γνωστές και σεβάσμιες φωνές (…) όσον αφορά ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και ασφάλειας», ανέφερε από την πλευρά της με ικανοποίηση η Σουζάν Σκοτ, η επικεφαλής του δικτύου.

Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ από τον Απρίλιο του 2018 ως τον Ιανουάριο, ο κ. Πομπέο ήταν προηγουμένως ο διευθυντής της CIA.

Ορισμένοι θεωρούν πως εποφθαλμιά τον Λευκό Οίκο, ότι θα είναι υποψήφιος ήδη στις εκλογές του 2024.

Ο Μάικ Πομπέο ένωσε πρόσφατα τη φωνή του με εκείνους που καλούν να γίνει μποϊκοτάζ των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου, ενώ υποστήριξε πως η έκθεση των ειδικών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την προέλευση του νέου κορωνοϊού αποτελούσε «μασκαράτα» και μέρος «της εκστρατείας παραπληροφόρησης» που διεξάγουν, κατ’ αυτόν, το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας και ο ΠΟΥ.

Υπήρξε η αιχμή του δόρατος στη σύγκρουση της κυβέρνησης του κ. Τραμπ με την Κίνα.

Το γεράκι αυτό της αμερικανικής ελίτ παρέμεινε πιστός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ ως το τέλος και, όπως ακριβώς και ο πρώην πρόεδρος, δεν δίσταζε να δείξει ανοικτά την περιφρόνησή του προς κάποια ΜΜΕ.

Τον Μάρτιο το Fox News προσέλαβε επίσης τη Λάρα Τραμπ, νύφη του Ρεπουμπλικάνου πρώην προέδρου και σύμβουλο της ομάδας του στην πρόσφατη προεκλογική εκστρατεία του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΗΠΑ: Πιθανότατα δεν θα υπάρξει συγχαρητήριο τηλεφώνημα στον Πούτιν από τον Μπάιντεν

Τηλεφωνική συνομιλία Μπάιντεν-Νετανιάχου, η πρώτη εδώ και έναν μήνα

Κάμαλα Χάρις: Κανείς δεν πρέπει να φυλακίζεται επειδή κάπνισε μαριχουάνα

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας σχετικά με δημοσιεύματα για την Κύρωση των Μνημονίων με ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας για την Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr