Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πρετεντέρης… πάει Αμφίπολη

Ο Πρετεντέρης… πάει Αμφίπολη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αν και μεγάλες περικοπές στο μπάτζετ της εκπομπής, ο Γιάννης Πρετεντέρης πήγε στην Αμφίπολη για την πρεμιέρα της Ανατροπής που ξεκινά την Δευτέρα.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου “η εκπομπή καταγράφει όλα όσα αποκαλύπτει η αρχαιολογική ανασκαφή και δίνει τον λόγο στους πρωταγωνιστές για να μοιραστούν αλήθειες και εμπειρίες”.

θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε αν κατάφερε να μπει στο άδυτο των ανασκαφών.

Αφού ο Πρωθυπουργός πήγε μέχρι την είσοδο και ο Τσίπρας ούτε καν στον περίβολο!

Στην εκπομπή δεν θα μιλήσει η εκπρόσωπος του τάφου της Αμφίπολης, Άννα Παναγιωταρέα αλλά θα δώσει αποκλειστική συνέντευξη η αρχαιολόγος και υπεύθυνη της ανασκαφής, Κατερίνα Περιστέρη.

Σύμφωνα πάντα με το δελτίο τύπου της εκπομπής η Κατερίνα Περιστέρη “μιλάει στον Γιάννη Πρετεντέρη για το μυστικό της Αμφίπολης, τα μυστήρια του τάφου και εξηγεί τι έχει βρει και τι περιμένει ακόμα να της αποκαλύψει ο Τύμβος Καστά. Ενώ δίνει τις δικές της εξηγήσεις για την ταυτότητα και τον ένοικο του τάφου και απαντά στους επικριτές της.

Επίσης στην εκπομπή μιλά και η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη ενώ την άποψή τουςθα καταθέσουν και καθηγητές αρχαιολόγοι.

Στο στούντιο είναι καλεσμένοι ο Παναγιώτης Φάκλαρης, καθηγητής Κλασικής Αρχαιολογίας στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, η Γεωργία Κοκκορού-Αλευρά καθηγήτρια Κλασικής Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Νικολέττα Διβάρη-Βαλάκου, επίτιμη διευθύντρια Αρχαιοτήτων του ΥΠΠΟΑ και ο Θεόδωρος Μαυρογιάννης, αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το MEGA

Συνελήφθη 31χρονος στην Κέρκυρα που έστελνε email στο Mega για βόμβα

Η Ελλάδα τίμησε τους Αβορίγινες με το βραβείο Μελίνα Μερκούρη

Πέθανε ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς σε ηλικία 86 ετών

Πολάκης για Πρετεντέρη: «Είσαι αυτό που έλεγε ο αείμνηστος Βασίλης Ραφαηλίδης, δηλαδή ΕΝΑΣ ΚΟΥΒΑΣ ΜΕ ΣΚ@Τ@!!!»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr