ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογράφοι, Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Ολλανδία, Πρόσφυγες, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Aνταποκρίτρια ολλανδικού μέσου είναι η δημοσιογράφος που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με την επιθετική της ερώτηση περί «βάρβαρων επαναπροωθήσεων» μεταναστών ενώ ισχυρίστηκε ότι ο πρωθυπουργός ψεύδεται.
Με κόκκινο καπέλο και κόκκινη μάσκα για τον κορωνοϊό, η Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με την ερώτησή της στο Μέγαρο Μαξίμου.
Η ίδια υποστηρίζει ότι αν ήταν στην Τουρκία, θα «πολεμούσε την τουρκική εξουσία», την οποία και χαρακτήρισε «δικτατορία».
Η δημοσιογράφος είπε στην τηλεόραση του Alpha ότι είχε βρεθεί και στην Ειδομένη και στη Σάμο, καλύπτοντας ρεπορτάζ για το μεταναστευτικό.
«Ήμουν από τις πρώτες δημοσιογράφους που έγραψαν για την Τουρκία.
»Πήγα στην Τουρκία, έκανα τεράστια ρεπορτάζ.
»Εάν ήμουν ανταποκρίτρια στην Τουρκία, θα πολεμούσα την τουρκική εξουσία μ’ αυτό που κάνω.
»Αλλά αυτά τα ξέρω. Όλοι ξέρουμε ποια παιχνίδια παίζει η Τουρκία, ότι η Τουρκία είναι μία δικτατορία», τόνισε.
Επίσης αρνήθηκε τα περί Πακιστανών υπηρετών που βγάζουν τα σκυλιά της βόλτα, όπως ανέφερε γείτονάς της.
Όσο για τη σύλληψή της το 2021 στην Ύδρα, επειδή φιλοξενούσε Αφγανό μετανάστη, το αίτημα ασύλου του οποίου έχει απορριφθεί, η ίδια λέει ότι «δεν ήταν παράνομος».























































