Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Γιώργος Τράγκας διασωληνώθηκε τη νύχτα

Ο Γιώργος Τράγκας διασωληνώθηκε τη νύχτα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Γιώργος Τράγκας δίνει μάχη για τη ζωή του. Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ο κ. Τράγκας νοσηλεύεται εδώ και έξι περίπου ημέρες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» με κορωνοϊό.

Μέχρι την Τετάρτη Γιώργος Τράγκας συνέχιζε να υποστηρίζεται αναπνευστικά με χορήγηση οξυγόνου, ωστόσο δεν ήταν διασωληνωμένος, ενώ λάμβανε εναλλάξ οξυγόνο είτε μέσω της συσκευής high flow oxygen therapy είτε μέσω της συσκευής bipap.

Οι συσκευές bipap είναι αυτές που χορηγουν οξυγόνο υπό μεγάλη πίεση.

Το γεγονός ότι η κατάσταση της υγείας του παρέμενε σταθερή, παρά την επιβάρυνση του οργανισμού του λόγω υποκείμενου νοσήματος -σακχαρώδης διαβήτης- δημιούργησε αρχικά μικρή αισιοδοξία στους γιατρούς, που τηρούσαν στάση αναμονής.

Ωστόσο τα ξημερώματα της Παρασκευής ο οργανισμός του έδειξε πως ήταν αναγκαία η διασωλήνωση.

Σημειώνεται δε πως ο Γιώργος Τράγκας είναι ανεμβολίαστος.

Όπως είχε πει πρόσφατα σε τηλεοπτικό σταθμό στέλεχος του κόμματος του γνωστού δημοσιογράφου, ο λόγος για τον οποίο δεν έχει εμβολιαστεί είναι «επειδή έχει το ζάχαρο και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να εμφανίσει κάποια παρενέργεια, έκριναν οι γιατροί ότι έπρεπε να είναι στην ΜΕΘ».

Δείτε τι μετέδωσε το Open:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γιώργος Κακούσης: Δηλώνει αθώος ο δημοσιογράφος για την υπόθεση Παναγόπουλου – Παραιτείται από τη δημοσιογραφία

Υπόθεση Παναγόπουλου ΓΣΕΕ: Ερευνάται γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ

Κύμα μαζικών απολύσεων δημοσιογράφων στην Washington Post του Τζεφ Μπέζος

Αναστασοπούλου σε Πορτοσάλτε: «Όχι, Άρη μου, αυτό θα το πάρεις πίσω, δεν θα το απευθύνεις σε μένα, όχι!»

Η Σία Κοσιώνη παραμένει στη ΜΕΘ για τρίτη μέρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr