ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πέτρος Φιλιππίδης: Καταδίκη της γυναίκας που τον κατήγγειλε για βιασμό - «Σιγά σιγά εμφανίζεται η αλήθεια»
Ιερά Μονή Σινά: Ποια «συμφωνία» διαλαλεί ο Πρωθυπουργός;
Η Ουζάι Μπουλούτ μιλά στην Κηφισιά με θέμα: Τουρκοποίηση και εξισλαμισμός του Πόντου μετά τη γενοκτονία
Ασυνθηκολόγητη η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) απέναντι στους Τούρκους πειρατές - Κατήγγειλε για άλλη μια φορά τον διασπορέα ψευδών ειδήσεων, Άδωνι
Οι Μουσουλμάνοι του Τέξας διεκδικούν πολιτική παρουσία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε σοβαρή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Γιώργος Τράγκας στο νοσοκομείο «Σωτηρία» δίνοντας μάχη με τις επιπλοκές του κορωνοϊού.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε νωρίτερα, ο στενότερος συνεργάτης του, η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.
«Η κατάσταση είναι γενικά κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή.
»Ιδιαίτερα δε επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων» αναφέρει με νόημα ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρης Κουρτζίδης.
Μάλιστα, πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, ο πρόεδρος του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» υπέστη έμφραγμα και ακολούθησε πνευμονικό οίδημα με το οξυγόνο του να πέφτει στο 84, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στο 88–89».
Η κατάσταση του δημοσιογράφου παραμένει σταθερή και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς τα επόμενα 24ώρα είναι κρίσιμα για την πορεία της υγείας του.
Να υπενθυμίσουμε ότι, την περασμένη Παρασκευή 10/12, υπέστη πνευμονικό οίδημα και καρδιακό /επεισόδιο, με αποτέλεσμα να κριθεί επιβεβλημένη η τοποθέτηση στεντ για τη διάνοιξη των αρτηριών, καθώς επίσης κρίθηκε αναγκαία και η διασωλήνωσή του.
Επίσης ο κ. Τράγκας υπέστη χτες και μια σοβαρή νεφρική επιπλοκή, με αποτέλεσμα να υποστηρίζεται με μηχάνημα τεχνητού νεφρού.























































