Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εκτός «Ράδιο Αρβύλα» ο Στάθης Παναγιωτόπουλος – Kαταγγελίες για διαρροή πορνογραφικού υλικού

Εκτός «Ράδιο Αρβύλα» ο Στάθης Παναγιωτόπουλος – Kαταγγελίες για διαρροή πορνογραφικού υλικού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το «Ράδιο Αρβύλα» ανακοίνωσε στις 20.00 ο Αντώνης Κανάκης, στον απόηχο των διαδικτυακών αποκαλύψεων ότι ο εκ των συμπαρουσιαστών της εκπομπής είχε αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφίας, με πρωταγωνίστρια πρώην σύντροφό του, χωρίς τη συγκατάθεση της κοπέλας.

«Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι σήμερα. Τα έχουμε χαμένα.

»Σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι εδώ και δεν θα είναι από δω και πέρα».

Με αυτά τα λόγια ο Αντώνης Κανάκης, με δάκρυα στα μάτια, ανακοίνωσε το τέλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το «Ράδιο Αρβύλα», μετά τις καταγγελίες για δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών γυναίκας σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

«Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

»Εμείς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τον Στάθη» είπε σε άλλο σημείο ο Αντώνης Κανάκης.

Mάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Στάθη Παναγιωτόπουλου είχε αφαιρεθεί και από τους τίτλους αρχής της εκπομπής.

«Όποτε κι αν το μαθαίναμε το ίδιο θα κάναμε» συμπλήρωσε ο Γιάννης Σερβετάς.

«Εγώ σαν πατέρας δύο κοριτσιών δεν μπορών να σκεφτώ πως θα αντιδρούσα σε κάτι τέτοιο» είπε με τη σειρά του ο Χρήστος Κιούσης.

«Τι εκπομπή να κάνουμε» αναρωτήθηκε στο τέλος ο Αντώνης Κανάκης και στη συνέχεια έδωσε διαφημίσεις, προκειμένου να καταφέρουν να ηρεμίσουν οι παρουσιαστές και να προχωρήσουν με την εκπομπή.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Άμεση ήταν και η αντίδραση του ΑΝΤ1 για το θέμα που ξέσπασε στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τις καταγγελίες για διαρροή βίντεο και φωτογραφιών προσωπικών στιγμών πρώην συντρόφου του.

Η διοίκηση του καναλιού εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει «καταδικάζουμε πρακτικές οι οποίες προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα».

Παράλληλα, δηλώνει σύμφωνη για την απόφαση του Αντώνη Κανάκη να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

»Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού».

H καταγγελία

Συγκεκριμένα, η καταγγελία αφορά διαρροή προσωπικών στιγμών της πρώην συντρόφου του σε γνωστά σάιτ πορνό, χωρίς την άδειά της.

Να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, η υπόθεση έχει φτάσει στα δικαστήρια ήδη από τον Σεπτέμβρη του 2021, ωστόσο αναβλήθηκε, και αναμένεται να συνεχιστεί τον Φεβρουάριο του 2022.

Αναλυτικά η καταγγελία, όπως αναφέρεται στο διαδίκτυο:

«Ακολουθεί η καταγγελία μιας κοπέλας, που έπειτα από την συζήτηση που είχαμε εδώ και αρκετές εβδομάδες και μετά από την συγκατάθεσή της μου ζήτησε να κοινοποιήσω την ιστορία.

»Η κοπέλα έχει κινηθεί νομικά, ωστόσο επειδή δεν την στηρίζει το οικογενειακό της περιβάλλον και ο θύτης είναι δημόσιο πρόσωπο θέλει να παραμείνει ανώνυμη και θα το σεβαστούμε.

»Η κοπέλα γνώρισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το καλοκαίρι του 2016 σε διακοπές της στην Αλόννησο, που ο ίδιος έχει κατοικία και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

»Ύστερα από μια τυχαία συνάντηση εκείνος την προσέγγισε ερωτικά με αποτέλεσμα να συνάψει σχέση μαζί του, η οποία κράτησε δύο χρόνια.

»Έπειτα από το χωρισμό τους ένα φιλικό πρόσωπο ενημέρωσε την κοπέλα ότι σε πορνογραφικό σάιτ βρήκε ένα βίντεο με εκείνη.

»Έπειτα έψαξε σε αυτό και άλλα σάιτ παρόμοιου περιεχομένου με βάση τον τίτλο του βίντεο και το username του χρήστη και ανακάλυψε ότι υπάρχουν τρία βίντεο δικά της με το συγκεκριμένο άτομο και πληθώρα φωτογραφιών (περίπου στις 300). Το ένα βίντεο είχε πάνω από 99.300 προβολές.

»Ήταν προφανές ότι τα κανάλια και όλο αυτό το υλικό έχει ανέβει από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς ήταν ο μόνος που το είχε στην κατοχή του.

»Αμέσως έγινε μήνυση σχετικά και επίσης ενώ είχε καταθέσει μήνυση και εκείνος ήταν σε νέα σχέση, ανέβασε και άλλο ένα βίντεο με την κοπέλα.

»Αμέσως έγινε καταγγελία στην αστυνομία και κινήθηκε διαδικασία αυτοφώρου του οποίου απέφυγε την σύλληψη καθώς την περίοδο εκείνη ήταν στην Αλόννησο.

»Μετά από αυτό και έχοντας γνώση της κατηγορίας εις βάρους του δεν κατέβασε κανένα από τα βίντεο.

»Επιπλέον σε ένα άλλο blog που είχε προφίλ συνέχιζε να ανεβάζει πορνογραφικό υλικό από άλλες γυναίκες, το οποίο υπάρχει έως σήμερα.

»Ύστερα από ένα χρόνο μετά τη μήνυση επικοινώνησε μαζί της, εκμεταλλευόμενος την αγάπη της προς το πρόσωπό του, την άσχημη ψυχική κατάσταση στην οποία βρισκόταν ζητούσε να τον συγχωρέσει και να αποσύρει την μήνυση εις βάρος του.

»Εκείνη αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία και να τα βρουν εξωδικαστικά.

»Ο ίδιος μάλιστα προσποιούνταν ότι νοιάζεται και ότι θέλει να την βοηθήσει να βρει δουλειά και ότι θα κάλυπτε τα δικαστικά της έξοδα.

»Μέχρι που της δήλωσε ότι θα ήθελε να την παντρευτεί.

»Εν τέλη σε μια δια ζώσης συνάντηση εκείνος είπε ότι θα παντρευτεί μια κοπέλα που γνώρισε πριν από 15 ημέρες και δεν θέλει αν έχει καμία σχέση μαζί της και ούτε να τα βρουν εξωδικαστικά σε μια υπόθεση που ήταν εκείνος κατηγορούμενος».

Δείτε βίντεο με τα όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έφτιαξαν fake βίντεο πορνό με τη Μελόνι – Στη Δικαιοσύνη η πρωθυπουργός της Ιταλίας

«Θα με σκοτώσει, βοηθήστε με» συγκλονίζει η 20χρονη θύμα revenge porn στην Πιερία

Ο σωσίας του Μητσοτάκη στο Dragons’ Den του ΑΝΤ1

Συνελήφθη 31χρονος στην Κέρκυρα που έστελνε email στο Mega για βόμβα

Στο ΣΚΑΪ είπαν ότι «με τέσσερα τοστ χορταίνει όλη η οικογένεια» -Οργή στα social media

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr