ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Παροχή τακτικών οχημάτων στον Λιβανέζικο Στρατό από τις ΗΠΑ: Πιθανή πώληση 90,5 εκατ. δολαρίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν κατάφερε να βγει νικητής στη «μάχη» με τον κορωνοϊό, δημοσιογράφος από τη Βόρεια Εύβοια που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Λαμίας.
Ο 64χρονος είχε καταφέρει να κερδίσει τον πιο δύσκολο γύρο στη μάχη με τον ιό, όταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, ξεπέρασε τις επιπλοκές στο αναπνευστικό που του είχε δημιουργήσει ο κορωνοϊός.
Είχε διασωληνωθεί στις 14 Ιανουαρίου και στις 30 του ίδιου μήνα μεταφερόταν στην Κλινική, καθώς ήταν σε πολύ καλό επίπεδο αναπνευστικά.
Και ενώ μετρούσε αντίστροφα για να αναλάβει δυνάμεις και να αρνητικοποιηθεί ώστε να πάρει εξιτήριο, το μεσημέρι της Τετάρτης (9/2) κατέληξε πιθανότατα από ανακοπή, όπως αναφέρει το lamiareport.gr.
Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε τη θλίψη όχι μόνο στην Εύβοια, αλλά και στη Φθιώτιδα, έχοντας συνεργαστεί για πολλά χρόνια με διάφορα μέσα ενημέρωσης, δίνοντας το ρεπορτάζ της περιοχής του.
Δυστυχώς η απώλεια του 64χρονου δεν ήταν η μοναδική αυτό το 24ωρο, καθώς δύο ακόμη γυναίκες από τη Λαμία έχασαν τη μάχη με τον ιό σε ΜΕΘ και Κλινική Covid, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στην μακάβρια λίστα.
Σημειώνουμε ότι στο Νοσοκομείο Λαμίας αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται με κορωνοϊό 10 άτομα στη ΜΕΘ και 31 στην Κλινική.























































