ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πέθανε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Κακαλής σε ηλικία 63 ετών

Πέθανε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Κακαλής σε ηλικία 63 ετών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Κακαλή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 20 Μαρτίου, σε ηλικία 63 ετών, έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Ο Παναγιώτης Κακαλής γεννήθηκε το 1960 στο Γούμερο Ηλείας και ήταν απόφοιτος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου.

Το 1987 και για τρία χρόνια εργάστηκε πάνω στη διδακτορική του διατριβή με θέμα την κοινωνική θέση των δημοσίων υπαλλήλων στην Ελλάδα, την οποία δεν κατέστη δυνατόν να ολοκληρώσει.

Παράλληλα, το 1990, ξεκίνησε η επαγγελματική του ενασχόληση με τη δημοσιογραφία, στην εφημερίδα «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ». Αρχικά εργάστηκε στο ελεύθερο ρεπορτάζ για να περάσει λίγο αργότερα στο πολιτικό ρεπορτάζ, όπου παρέμεινε για περισσότερο από 20 χρόνια, έως και το 2013.

Ο Παναγιώτης Κακαλής ήταν ένας δημοσιογράφος με καλλιέργεια και ήθος.

Το ρεπορτάζ του, η αρθρογραφία και η στήλη του στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης» («Δια του Τύπου»), διακρίνονταν πάντοτε για τη σοβαρότητα και την τεκμηρίωσή τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται βαθύτατα την οικογένεια και τους οικείους του και αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο.

Η αποτέφρωσή του έγινε χθες Τρίτη, 21 Μαρτίου, στη Ριτσώνα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Κατάρ διοχετεύει εκατομμύρια για να διαμορφώσει τις απόψεις των νεαρών Αμερικανών για το Ισραήλ

Ο Νίκος Δένδιας με Ελληνοαυστραλούς δημοσιογράφους: «Διαπίστωσα με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη δύναμη, τη ζωντάνια και τη δυναμική του Ελληνισμού της Αυστραλίας»

Αζερμπαϊτζανός δημοσιογράφος και ακτιβιστής Ριζά Αγκαλί: «Είμαστε στο πλευρό του ιρανικού λαού, αυτός ο αγώνας είναι αγώνας όλης της Ισλαμικής Ούμα»

Ηράκλειο: Η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνογιαννάκη, η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της

Ιράν: Η εφημερίδα «όργανο» του καθεστώτος ΑΠΑΙΤΕΙ ο Τραμπ να δικαστεί στην Τεχεράνη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr