Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χήρα Καραϊβάζ: Μετά τη δολοφονία το κράτος ήταν απών από την οικογένεια του Γιώργου

Χήρα Καραϊβάζ: Μετά τη δολοφονία το κράτος ήταν απών από την οικογένεια του Γιώργου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δύο χρόνια συμπληρώνονται την Κυριακή 9 Απριλίου από την ημέρα της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Η χήρα του δημοσιογράφου Στάθα Αλεξανδροπούλου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για τις δραματικές στιγμές που έζησε εκείνη την μοιραία ημέρα και για τις έρευνες των αρχών.

«Είναι δεδομένο ότι ο φάκελος του Γιώργου δεν έχει φύγει από τα χέρια τους, η υπόθεση ψάχνεται καθημερινά και όπως μας έχει πει πρόσφατα υψηλόβαθμος αξιωματούχος είναι θέμα τιμής για την ελληνική αστυνομία να συλληφθούν οι δολοφόνοι του Γιώργου.

»Ως σύζυγος και ως σύντροφος του Γιώργου Καραϊβάζ, που ήταν τόσα χρόνια αστυνομικός συντάκτης και συνοδοιπόρος τους όσον αφορά τον συνδικαλισμό και στο να ακουστεί η φωνή τους, εμπιστεύομαι τους Έλληνες αξιωματικούς, ότι οι περισσότεροι απ’ αυτούς τιμούν τα γαλόνια τους.

»Άρα είμαι πεπεισμένη ότι θα βγει η δολοφονία του Γιώργου», είπε αρχικά η Στάθα Αλεξανδροπούλου.

Αναφερόμενη στην ημέρα δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, τόνισε πως «η ζωή μας ήταν πολύ ωραία πριν απ’ αυτό. Περίμενα τον Γιώργο με πολύ χαρά να γυρίσει στο σπίτι μας, για να περάσουμε ένα ωραίο Σαββατοκύριακο και δυστυχώς τον είδα εδώ στον χώρο που καθόμαστε, αιμόφυρτο» και προσθέτει:

«Αυτό το οποίο με στοιχειώνει είναι ότι δεν με άφηναν να τον προσεγγίσω και να τον αγκαλιάσω, ήθελα εκείνη την ώρα να τον αγκαλιάσω».

«Σε αυτά τα δύο χρόνια αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι το κράτος ήταν απών από την οικογένεια του Γιώργου, δεν υπήρξε η παραμικρή συμπαράσταση σε οποιοδήποτε επίπεδο και από κανέναν φορέα», τόνισε.

«Ο Γιώργος έχει δολοφονηθεί ως ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ και σίγουρα όχι ως ο Γιώργος Καραϊβάζ», κατέληξε η Στάθα Αλεξανδροπούλου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

ΕΥΔΑΠ: Διακοπή νερού σε 5 περιοχές της Αττικής το βράδυ της Τρίτης – Πόσο θα διαρκέσει

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Πέθανε ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Νίκος Μπαβέλλας σε ηλικία 89 ετών

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr