ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην αποκάλυψη πως της έχει γίνει αναγνωριστική προσέγγιση για την Ευρωβουλή προχώρησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη.
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στο νέο της Q&A στο Instagram, απαντώντας σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, αποκάλυψε πως έχει δεχτεί δύο φορές προτάσεις, προκειμένου να ασχοληθεί με την πολιτική.
«Η αλήθεια είναι ότι μου είχε γίνει προσέγγιση στο παρελθόν για Δημοτική Αρχή και φέτος, επίσης, μια αναγνωριστική για Ευρωβουλή.
»Αν νιώσω ότι η πρόταση γίνεται γιατί πραγματικά κάποιος πιστεύει στο βιογραφικό μου (ακαδημαϊκό και βιωματικό) και στις ικανότητές μου, και όχι στη δημοτικότητά μου ως “τυράκι”, θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.






















































