ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Νέα Στρατηγική Πολέμου του Ισραήλ: Προληπτική Άμυνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν στην Τουρκία οι εικόνες που δείχνουν μια γυναίκα να πανηγυρίζει σε αγώνα βόλεϊ και να φαίνεται το ντεκολτέ της.
Η κρατική τηλεόραση έφτασε στο να ζητήσει συγγνώμη για την εικόνα της όμορφης κοπέλας.
Όπως μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης 5/6 ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ από την Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, «η τουρκική κρατική τηλεόραση απολογήθηκε και δήλωσε πως δεν φταίει και πως η εικόνα δεν έχει σχέση με την πολιτική της».
«Λυπάμαι, ντρεπόμαστε για τη συγγνώμη σας.
»Νομίζω ότι έχετε γράψει το όνομά σας σε ένα εξαιρετικό μέρος στην ιστορία των παγκόσμιων μεταδόσεων με αυτήν την αστεία συγγνώμη που δημοσιεύσατε για ένα ελαφρώς αποκαλυπτικό φόρεμα.
»Αν μπορούσαμε να μάθουμε γιατί το κάνατε αυτό, και από ποιον πήρατε εντολή;» υπογράμμισε ο Ερτουγρούλ Οζκιίκ – αρθρογράφος και πρώην διευθυντής της «Hurriyet».























































