ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Grexit, Αλέξης Τσίπρας, Βασίλης Πριμικήρης, Δημήτρης Σταμάτης, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, ΣΥΡΙΖΑ,

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης και έσπευσε να επιτεθεί εκ νέου στο ΣΥΡΙΖΑ , αυτή τη φορά με αφορμή δηλώσεις του υποψηφίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Β. Πριμικήρη.
«Πριν προλάβει να τελειώσει την ομιλία του ο κ. Τσίπρας στο συνέδριο του κόμματός του, η απάντηση ήρθε από το στενό του συνεργάτη και υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Πριμικήρη.
Σύμφωνα με τον οποίο δυο δρόμοι υπάρχουν: Ο ένας της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές και της κωλοτούμπας, που ποτέ δεν πρόκειται να ακολουθήσουν και ο δεύτερος της χρεοκοπίας.
Ποιός, λοιπόν, νεκρανασταίνει το ζόμπι του Grexit; Ποιός τροφοδοτεί την προπαγάνδα του τρόμου; Ποιος αποκαλύπτει την ύπαρξη του σχεδίου Β’ για τη χώρα, που προσπαθεί να αποκρύψει ο κ. Τσίπρας;», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας.























































