ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αναστάσιος Δημοσχάκης, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Θεσσαλονίκη, Νέα Δημοκρατία,

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας γνώριμος από τα παλιά και συγκεκριμένα από την υπόθεση της… ζαρντινιέρας είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία για τις εκλογές του Ιανουαρίου.
Ο Αναστάσιος Δημοσχάκης ήταν Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας όταν σημειώθηκε η επίθεση στον φοιτητή Αυγουστίνο Δημητρίου, το 2006 στη Θεσσαλονίκη, υπόθεση για την οποία είχε δηλώσει πως «Η αυτοσυγκράτηση και η ψυχραιμία της Αστυνομίας ήταν παροιμιώδης».
Υπενθυμίζεται πως ο Α. Δημοσχάκης ήταν υποψήφιος της ΝΔ και στις ευρωεκλογές χωρίς, όμως, να καταφέρει να εκλεγεί.
Πιστό στις αρχές του, σχολιάζει το left.gr που έφερε το θέμα στη δημοσιότητα, το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά φαίνεται πως δεν προτίθεται να αφήσει τα “άξια” τέκνα του να πάνε χαμένα.























































