ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Αθήνα θα βρίσκεται την Τετάρτη ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι, ο οποίος στις 10:00 το πρωί θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.
Η είδηση της επίσκεψης είχε γίνει γνωστή νωρίτερα από την ισπανική El Pais, η οποία σημείωνε πως αν και επισήμως η συνάντηση του κεντροδεξιού Ραχόι με τον κ. Σαμαρά θα γίνει στο πλαίσιο των διμερών σχέσεων, στόχος της επίσκεψης του Ισπανού Πρωθυπουργού είναι η παροχή στήριξης στον Έλληνα ομόλογό του, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου στην Ελλάδα.
Όπως αναφέρει η El Pais, το ραντεβού κλείστηκε την Κυριακή στο Παρίσι, όπου οι δύο Πρωθυπουργοί συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια της μαζικής διαδήλωσης κατά της τρομοκρατίας.
























































