Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το μαράζι του Σταύρου αποκάλυψε ο παλιός του φίλος Νίκος Μπίστης

Το μαράζι του Σταύρου αποκάλυψε ο παλιός του φίλος Νίκος Μπίστης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίκος Μπίστης, Σταύρος Θεοδωράκης,

Σήμερα στη μια η ώρα το μεσημέρι, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανακοινώνει τους… πρωταγωνιστές που θα ριχτούν στο “Ποτάμι” της διακήρυξης του.

Με την αγωνία να μας τρώει τα σωθικά, ας εκμεταλλευτούμε τον χρόνο της προσμονής εποικοδομητικά, γιατί οποίος ψάχνει πάντα βρίσκει πράγματα αξιοσημείωτα να μαθαίνει.

Την πραγματικό στόχο της κίνησης του Σταύρου Θεοδωράκη να συστήσει πολιτικό σχηματισμό, πρόδωσε ο Νίκος Μπίστης.

Επιχειρώντας να δώσει εξηγήσεις για τον ποιο λόγο δεν βρέθηκαν μαζί στην σκιά της Ελιάς, παρά ο καθείς προτίμησε τον δρόμο του, αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι του 2013 τα ´χαν πει, αλλά δεν τα ´χαν βρει.

Γιατί ο Σταύρος είχε άλλα στο νου του.

Σχεδίαζε την δική του κατάβαση, τους άξονες της οποίας πάντως εκμυστηρεύτηκε στον πολιτικό του… αντίπαλο.

Δεν αρκέστηκε όμως μόνο στους βασικούς άξονες της κίνησης του, αλλά του είπε και τα μυστικά της τακτικής που θα ακολουθούσε για να την δημοσιοποιήσει.

“Μας είπε ότι το οποίο εγχείρημα θα πρέπει να παρουσιαστεί λίγο πριν τις ευρωεκλογές , ώστε να μην φθαρεί παίρνοντας θέση σε ακανθώδες ζητήματα εν μέσω κρίσης” έγραψε ο Νίκος Μπίστης.

Όπως λοιπόν αποκαλύπτει ο “μακροχρόνιος φίλος του με την αμοιβαία εκτίμηση” που τους ενώνει Νίκος Μπίστης, αυτό που επιδιώκει ο Σταύρος Θεοδωράκης με την κίνηση του, δεν είναι άλλο από το να προκαλέσει εντύπωση, ντόρος να γίνεται.

Όπως όταν πέφτει μια καινούργια διαφήμιση. Να προκαλέσει συζήτηση -έστω και μέσα από πλάκα, ξέρετε τώρα την διαδικτυακή καζούρα- για να πιάσει το προϊόν , ακόμα και από περιέργεια.

Από τα λεγόμενα του φίλου, δεν φαίνεται πράγματι ο Σταύρος να είχε ήδη από το καλοκαίρι του 2013 καμιά εκ βαθέων πρόθεση να μιλήσει με ξεκάθαρες απόψεις και ακόμα πιο ξεκάθαρες προτάσεις για ακανθώδη θέματα εν μέσω κρίσης.

Έστω κι αν η προετοιμασία κρατά τόσους μήνες , τουλάχιστον από το καλοκαίρι του 2013. Διότι ο φόβος της φθοράς (να μην αποτυπωθεί δηλαδή εκλογικά η κίνηση) που επέρχεται από την αντιπαράθεση με τους πολιτικούς αντιπάλους για τον Σταύρο Θεοδωράκη είναι σημαντικότερος από το να δώσει διέξοδο στους χειμαζόμενους πολίτες αυτής της χώρας.

Με αλλα λόγια η υφαρπαγή ψήφων , προκειμένου να κόψει την… ορμή του αντιπάλου, είναι σπουδαιότερο μαράζι από το να σωθεί η χώρα και οι πολίτες της.

Και όντως, η ιντερνετική διακήρυξη του δημοφιλούς τηλε-αστέρα , επιβεβαίωσε πλήρως την αποκάλυψη του Μπίστη.
Ο Σταύρος δεν έθιξε επί της ουσίας τα ακανθώδη.

Ακολούθησε τη γνωστή συνταγή του. Ένα σακίδιο γεμάτο σκόρπιες σκέψεις πιασάρικα και άκρως συγκινητικά δοσμένες σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο άρτιο για επιπέδου Κλικ, δημοσιογραφικό κείμενο.

Τα ακανθώδη όμως ζητήματα που έχει δημιουργήσει η κρίση δεν χρειάζονται χαμόγελα συγκατάβασης και συμπάθεια. Δεν χρειάζονται αναλύσεις κοινωνικού ψυχολόγου. Δεν χρειάζονται διαπιστώσεις του τύπου “πεινάς…; (παύση), -τα φέρνεις δύσκολα βόλτα;… (παύση),- πιστεύεις στο θεό;… (παύση)».

Χρειάζονται λύσεις. Και για να έχεις λύσεις δεν πρέπει να έχεις μόνο λογική (όπως προτείνει ο Θεοδωράκης).

Χρειάζεται να έχεις ξεκαθαρίσει με ποιους είσαι, εσύ και η πολιτική που ευαγγελίζεσαι.

Χρειάζεται να είσαι αποφασισμένος να σπάσεις αυγά, αλλά και πέτρες.

Και να το κανείς με κάθε ευκαιρία χωρίς να λογαριάζεις κόστος.

Και να το έχεις αποδείξει με όλη την επαγγελματική σου σταδιοδρομία.

Ένας μαχητικός δημοσιογράφος αποδεικνύεται από την διεισδυτική , συγκρουσιακή με το κατεστημένο και αποκαλυπτική δουλειά του.
Κι επειδή το site του Βήματος έβαλε ήδη ψηφοφορία για το πως αντιμετωπίζουν οι πολίτες την πρωτοβουλία Θεοδωράκη, να βάλουμε κι εμείς από την πλευρά μας μια ακόμα.

Θυμάται κανείς τι αλλαγές πυροδότησε και τι ρήγματα άνοιξε στις κατεστημένες δομές, η αποκαλυπτική δημοσιογραφία του Σταύρου Θεοδωρακη (π.χ. Παραιτήσεις πολιτικών , επιδιώξεις δημοσίων επίορκων κα.) όλα αυτά τα χρόνια των πρωταγωνιστών;

Και κάτι ακόμα. Επειδή η Ελλάδα είναι μικρή χώρα και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και επειδή κάποιοι επιμένουμε να έχουμε μνήμη, μήπως γνωρίζει κανείς, πότε ο Σταυρός Θεοδωράκης ήλθε αντιμέτωπος με τα εκδοτικά συμφέροντα;

Ήλθε ποτέ σε ρήξη με τα αφεντικά του στην σημιτική ΕΡΤ, στον Δολ, στο Σταρ η στο Mega;

Και μετά από όλα αυτά ας σταθούμε στις οθόνες μας να δούμε τις εξαγγελίες του Σταύρου Θεοδωράκη.
Ή απλά ας αλλάξουμε page .

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Πολάκης τρολάρει τους «11» και τον Μπίστη για το όνομα της νέας Κ.Ο. των «φευγάτων» από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο θλιβερός Μπίστης της ήττας είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πέρασε στα χέρια «εθνικιστών»

Ο Μπίστης της ήττας και του Σημίτη έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή θέλει να διαμορφώσει «ευρύτερο κόμμα»

Στ. Θεοδωράκης: Ο Κασσελάκης το 2009 ψήφισε ΠΑΣΟΚ, θέλει τον φράχτη στον Έβρο, τον ενοχλεί η «τοξικότητα» των social media

Τζουμάκας για Μπίστη: «Ο Νίκος Μπίστης έχει παράδοση στην πολιτική της ήττας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...