ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν δανειακές συμβάσεις που δεσμεύουν τη χώρα, αλλά θέλουμε να τις επανεξετάσουμε» υποστήριξε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης στη συζήτηση που διοργάνωσε ο Economist.
«Αναγνωρίζουμε το χρέος, αλλά θέλουμε να δούμε πώς προέκυψε αυτό το χρέος και ενδιαφερόμαστε να το διαπραγματευτούμε», συνέχισε ο κ. Δραγασάκης.
Επίσης, έκρινε ως θετικό βήμα την ποσοτική χαλάρωση, ωστόσο, εκτίμησε ότι «δεν απαντάει στο αναπτυξιακό πρόβλημα της Ευρώπης» συστήνοντας ότι η χαλάρωση θα πρέπει να είναι προσανατολισμένη στις επενδύσεις για την ανάπτυξη.
«Εκφράζω την ικανοποίησή μου ότι όλοι οι ευρωπαϊκοί θεσμοί, σε αντίθεση με το 2012, κρατούν ουδέτερη στάση» είπε ο κ. Δραγασάκης και διαβεβαίωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να συμβάλλει «στην αλλαγή και όχι τη διάλυση της Ευρώπης».
























































