Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κεφαλογιάννη: Αγαπήστε τον τουρισμό

Κεφαλογιάννη: Αγαπήστε τον τουρισμό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με την προτροπή να «αγαπήσουν» τον κλάδο του τουρισμού, η Όλγα Κεφαλογιάννη παρέδωσε το χαρτοφυλάκιο της, στον επικεφαλής υπουργό Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργο Σταθάκη αλλά και στην νέα αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Δίνοντας το στίγμα των προθέσεων, ο νέος υπουργός Γιώργος Σταθάκης υπογράμμισε ότι η νέα κυβέρνηση θα «πατήσει στα καλά» που μέχρι τώρα έχουν γίνει στον κλάδο του τουρισμού. Αφού συνεχάρη την Ολγα Κεφαλογιάννη για το έργο της, ο κ. Σταθάκης προανήγγειλε παρεμβάσεις στο χωροταξικό, στα εργασιακά, αλλά και στα φορολογικά ζητήματα που άπτονται με τον τουρισμό.

«Θέλουμε 12 μήνες τουρισμό, περισσότερους τουρίστες και ευχαριστημένους επισκέπτες», υπογράμμισε η αναπληρώτρια υπουργός κυρία Ελενα Κουντουρά, λέγοντας ότι ο τομέας είναι βασικός πυλώνας για τη στήριξη της οικονομίας. Και διαβεβαίωσε ότι «θα ακούσουμε τις προτάσεις όλων, θα μιλήσουμε με τους αρμόδιους φορείς και θα συνεργαστούμε με όλους όσοι θέλουν να συνεισφέρουν για την επιτυχία των στόχων μας».

Από την πλευρά της η απερχόμενη υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη δήλωσε «περήφανη για τα αποτελέσματα που παράξαμε», δήλωσε ωστόσο προβληματισμένη για τη «θεσμική υποβάθμιση» του υπουργείου και την ενσωμάτωσή του στο νέο «υπερυπουργείο» Οικονομίας Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το 5ο Φόρουμ για την Ν/Α Ευρώπη και την Ανατ. Μεσόγειο στις 12-13 Φεβρουαρίου στην Ουάσιγκτον

Πολάκης κατά Σταθάκη: «Ο Γιώργος είναι πονηρός»

Ο Σταθάκης, που τον «μαύρισε» ο δημοκρατικός λαός, έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορεί τον κόσμο που προέρχεται από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ ως «λαϊκιστές»

Πολάκης σε Σταθάκη: Ο λαός απέρριψε με πάταγο τη ΜΗΔΕΝΙΚΗ (σας) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ και την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ

Τι ζήτησε ο Κικίλιας από τον υπουργό Τουρισμού της Κίνας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...