Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υποκρισία: Ο «ναζιστής» Σόιμπλε εκνευρίστηκε από σκίτσο της Αυγής (φωτο)

Υποκρισία: Ο «ναζιστής» Σόιμπλε εκνευρίστηκε από σκίτσο της Αυγής (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε διά του εκπροσώπου του διεμήνυσε ότι εκνευρίστηκε με το σκίτσο που δημοσίευσε η εφημερίδα «Αυγή» στην ιστοσελίδα της, το οποίο παρουσίαζε τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών με στολή Ες Ες να θέλει να κάνει σαπούνι τους Έλληνες.

Το ομολογουμένως πετυχημένο σκίτσο της Αυγής χτύπησε στο ευαίσθητο σημείο των περισσότερων Γερμανών, το ναζιστικό τους παρελθόν.

Οι Γερμανοί ως λαός έχοντας πλήρη επίγνωση του ότι ιστορικά έχουν αιματοκυλήσει δύο φορές την Ευρώπη, προκαλώντας δύο παγκοσμίους πολέμους και με νωπές τις μνήμες της θηριωδίας του ναζιστικού καθεστώτος επιδεικνύουν ιδιαίτερη και πολλές φορές όψιμη «ευαισθησία» όσον αφορά σε τέτοια θέματα.

Έτσι λοιπόν, ο εκπρόσωπος του Σόιμπλε χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το σκίτσο, σημειώνοντας ότι «ο εμπνευστής του θα πρέπει να ντρέπεται» στην καθημερινή ενημέρωση του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας.

avgi

Υποθέτουμε ότι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε που έχει εξανδραποδήσει μία ολόκληρη χώρα δεν ενοχλήθηκε από το ναζιστικό παρελθόν της Καγκελαρίου του, Άνγκελα Μέρκελ αλλά από ένα σατυρικό σκίτσο του Τάσου Αναστασίου στην Αυγή.

Υποθέτουμε επίσης ότι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος μαζί με την Μέρκελ έχουν βαλθεί να πυροδοτήσουν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο με αφορμή την Ουκρανία και έχουν επιβάλλει ένα καθαρόαιμο νεοναζιστικό μόρφωμα εγκάθετων στην κυβέρνηση του Κιέβου υπό τον Γιαντσένιουκ, ενοχλήθηκε περισσότερο από το σκίτσο της Αυγής που είχε αναφορές στα Ες Ες. Βλέπετε τα Ες Ες έχουν διαφορές από το τάγμα Αζόφ που έχει πετσοκόψει γυναικόπαιδα σε ολόκληρη την Ανατολική Ουκρανία, τη Μαριούπολη και το Ντονέτσκ.

Υποθέτουμε τέλος ότι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε που μαζί με τη Μέρκελ επιχειρούν μέσω της οικονομικής ασφυξίας να δημιουργήσουν μία PAX ALEMANA στη Γηραιά Ήπειρο, μία γερμανική οικονομική αυτοκρατορία με τους υποτελείς της απλά να επιβιώνουν για να υπηρετούν, κάτι αντίστοιχο με αυτό που ήθελε και ο πρόγονός του Αδόλφος Χίτλερ αλλά και οι πρόγονοι γοτθικής προέλευσης, είναι θεμιτό, δημοκρατικό και αποδεκτό. Όχι όμως το σκίτσο της Αυγής.

Τέλος μία απορία από τη πλευρά του tribune.gr. Πόσο πολύ τον χάλασε τον Σόιμπλε όταν ο Γιάνης Βαρουφάκης τον έβαλε να καταπιεί μπαστούνι, κάνοντας αναφορές στο ναζιστικό παρελθόν της χώρας του μέσα στο ίδιο το Βερολίνο ενώπιον δημοσιογράφων και καμερών από όλον τον κόσμο;

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αναποτελεσματικές οι κυρώσεις σε Ρωσία και Ιράν

Η Γερμανία αντιτίθεται στη δήμευση περιουσιακών στοιχείων του Κρεμλίνου λόγω των φόβων για αγωγές

Δολοφονήθηκαν δύο Ουκρανοί στρατιώτες στη Γερμανία

Ο Πιστόριους λέει ότι η Ρωσία γεμίζει τις αποθήκες της με όπλα – Μπορεί να ετοιμάζει κάτι μεγαλύτερο;

Γερμανία: Συνελήφθη συνεργάτης Ευρωβουλευτή του AfD για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...