ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών θα πρέπει να εξηγήσει ακριβώς τι θέλει η Αθήνα από τους Ευρωπαίους εταίρους της, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Ιρλανδίας, Μάικλ Νούναν, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο νέου Eurogroup εντός της εβδομάδας.
«Δεν πιστεύω ότι υπήρξε κάτι πραγματικά χειροπιαστό στις συζητήσεις των τελευταίων ημερών. Κατά τη γνώμη μου, ο κ. Βαρουφάκης θα πρέπει να είναι πιο συγκεκριμένος στα αιτήματά του», τόνισε προσερχόμενος στο Eurogroup.
Όσον αφορά στο ενδεχόμενο δεύτερου Eurogroup εντός της εβδομάδας σημείωσε ότι «γίνονται συζητήσεις για νέα συνεδρίαση την Παρασκευή, ωστόσο προς το παρόν αυτό αποτελεί ένα πολύ μικρό ενδεχόμενο».
Η Ιρλανδία περιλαμβάνεται, μαζί με την Ισπανία και την Πορτογαλία, στις χώρες της ευρωπαϊκής περιφέρειας που έχουν εφαρμόσει οδυνηρά μέτρα λιτότητας στο εσωτερικό τους, με στόχο τη δημοσιονομική εξυγίανση.
Στις πρόσφατες διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες, οι εν λόγω χώρες έχουν κρατήσει σκληρή στάση απέναντι στην Ελλάδα απαιτώντας να εφαρμόσει πιστά τους όρους λιτότητας που έχουν επιβληθεί και στις ίδιες.
























































