ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Παροχή τακτικών οχημάτων στον Λιβανέζικο Στρατό από τις ΗΠΑ: Πιθανή πώληση 90,5 εκατ. δολαρίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και τους ευρωπαίους δανειστές της επιθυμεί η Γαλλία, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών της χώρας, Μισέλ Σαπέν.
Όπως τόνισε ο γάλος ΥΠΟΙΚ κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο, «η Γαλλία αναμένει συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Ευρωπαίων έως τα τέλη της εβδομάδας».
Η ελληνική κυβέρνηση σκοπεύει να καταθέσει αύριο, Πέμπτη, αίτημα για παράταση της δανειακής σύμβασης, προκειμένου να συγκλιθεί Eurogroup την Παρασκευή.
Οι ευρωπαίοι εταίροι, ωστόσο, δεν δέχονται τον διαχωρισμό της δανειακής σύμβασης από το μνημόνιο και επιμένουν στην επιμήκυνση της διάρκειας του υφιστάμενου προγράμματος.
























































