Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η γερμανική Bild αναρωτιέται ποιος είναι πιο επικίνδυνος: Πούτιν ή Τσίπρας!

Η γερμανική Bild αναρωτιέται ποιος είναι πιο επικίνδυνος: Πούτιν ή Τσίπρας!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Ευρώπη βιώνει τη χειρότερη κρίση των τελευταίων δεκαετιών επειδή δύο αρχηγοί κυβερνήσεων καταδεικνύουν επιθετικά τη δύναμή τους σημειώνει η Bild online στο πρωτοσέλιδο της που συνοδεύεται από μια φωτογραφία του Βλαντιμίρ Πούτιν αντιμέτωπου με τον Αλέξη Τσίπρα και συνδυάζεται με τον τίτλο «Ρώσος ή Έλληνας – Ποιος είναι πιο επικίνδυνος για εμάς;»

Στην ανάλυση που παρατίθεται στο δημοσίευμα αναλύονται τα κακά σενάρια που μπορεί να προκύψουν από την εμμονή των δύο ηγετών στην πολιτική τους:

– Για τον Πούτιν αναφέρεται ότι ασκεί «μια κυνική πολιτική εξουσία» που μπορεί να οδηγήσει σε κλιμάκωση της βίας και εμπλοκή των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ σε μια σύρραξη για το οριστικό μέλλον της Ουκρανίας, αναφέροντας και σενάρια για την απειλή των πυρηνικών που διαθέτει η Ρωσία.

– Για τον Αλέξη Τσίπρα αντίστοιχα αναφέρει ότι η εμμονή στις θέσεις του εφόσον δεν γίνουν αποδεκτές από τους Ευρωπαίους μπορεί να οδηγήσει στο τέλος του ευρώ και σε μια ακραία κατάσταση στην Ευρώπη λόγω επίθεσης των κερδοσκόπων, ενώ ταυτόχρονα οι χώρες δανειστές θα χάσουν η κάθε μια το κομμάτι από τα 240 δισ. ευρώ που έχουν δανείσει την Ελλάδα.

Πηγή: enikonomia.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Και όμως γυρίζει!» – Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» – Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα

Οι «Παράλληλοι Βίοι» ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα και ο «αποκεφαλισμός» στην «Αυγή»

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία

Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα – Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...