ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Βίτσας ξεκαθαρίζει τι θα γίνει με τον ΦΠΑ στα νησιά

Ο Βίτσας ξεκαθαρίζει τι θα γίνει με τον ΦΠΑ στα νησιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στη διαβεβαίωση ότι θα γίνει εξορθολογισμός του ΦΠΑ σε ορισμένες περιπτώσεις και δεν θα αυξηθεί ο ΦΠΑ στα νησιά ή στα βιβλία προέβη ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας.

«Επιδιώξαμε πρόγραμμα – γέφυρα, μια νέα συμφωνία με περιορισμένο χρονικό διάστημα όπου εισάγονται για πρώτη φορά σημεία όπως η ανθρωπιστική κρίση και τα κοινωνικά αγαθά» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κ. Βίτσας.

Σύμφωνα με τον κ. Βίτσα, σε αυτή τη φάση κερδήθηκε η σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος υπογραμμίζοντας ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς είχε αναφερθεί προεκλογικά σε κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος και κλείσιμο τραπεζών.

«Ούτε το 10% δεν διαφώνησε. Είμαστε αριστεροί, και κερδίζουμε γιατί πατάμε στο έδαφος της πραγματικότητας. Υπάρχει αρραγές μέτωπο στήριξης αυτής της κυβέρνησης» επισήμανε ο κ. Βίτσας για τη χθεσινή ΚΟ.

«Για απόλυτη κυβίστηση της κυβέρνησης» έκανε λόγο από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, επισημαίνοντας ότι όσα έλεγε ο πρόεδρος της ΝΔ προεκλογικά επαληθεύονται.

Η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα σε νέο μνημόνιο και τα 11 δισεκ. ευρώ του ΤΧΣ φύγανε στο Λουξεμβούργο και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, επισήμανε ο κ. Καραγκούνης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ – «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%

Δημοσκόπηση Pulse: Πονοκέφαλος για Μητσοτάκη το κόμμα Σαμαρά – Πόσοι θα το ψηφίσουν αντί ΝΔ

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερη η ΕΛΑΣ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ με οριακό διψήφιο ποσοστό

Δημοσκόπηση Prorata: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ – Πόσους ψηφοφόρους χάνει η ΝΔ από τον Σαμαρά

Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνουν ΝΔ και ΕΛΑΣ – Χαμηλή η αποδοχή των μέτρων της ΔΕΘ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...