ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη - Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα
Έχει η αμυντική συμφωνία Σαουδικής Αραβίας-Τουρκίας-Πακιστάν πυρηνική διάσταση;
Έρωτας-Αντέρωτας: Σκέψεις με αφορμή τις νέες αρχαιολογικές έρευνες στην Αρχαία Ηλίδα
Συντριβή ουκρανικού μαχητικού MiG-29 στην Οδησσό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η πάταξη της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής συνιστούν πρώτη προτεραιότητα», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του για τον Γκίκα Χαρδούβελη, σχετικά με δημοσίευμα της Real News που αναφέρεται στο έγγραφο του υπουργού Επικρατείας για την καταπολέμηση της Διαφθοράς, Παναγιώτη Νικολούδη, σχετικά με το πόθεν έσχες, του πρώην υπουργού Οικονομικών.
Το θέμα αυτό, τονίζεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «δεν εκθέτει μόνο τον ίδιο τον πρώην ΥΠ.ΟΙΚ, αλλά αυτούς που τον όρισαν να διαχειρίζεται τις τύχες της οικονομίας σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για τη χώρα».
«Την ίδια στιγμή που ο κ. Χαρδούβελης έστελνε mail στην τρόικα, συμφωνώντας σε νέα αντιλαϊκά μνημονιακά μέτρα, δεν δήλωνε τα εισοδήματά του και έβγαζε τα χρήματά του στο εξωτερικό. Η νέα κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Η πάταξη της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής συνιστούν πρώτη προτεραιότητα. Δεν γίνεται ο ελληνικός λαός να πληρώνει τις αμαρτίες αυτών που κυβέρνησαν τα προηγούμενα χρόνια και των φίλων τους» τονίζεται από την Κουμουνδούρου.
























































