ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κορυφώνονται τα διαλυτικά φαινόμενα στο ΠΑΣΟΚ αφού μετά την αποτυχία του πειράματος με την κίνηση των 58 και την αδυναμία να βρεθούν υποψήφιοι για δημοτικές -ευρωεκλογές, οι σχέσεις των ίδιων των στελεχών του κόμματος έχουν χτυπήσει κόκκινο.
Το απόγευμα η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου διακόπηκε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο μετά τη σφορδρή επίθεση της Τόνιας Αντωνίου κατά του Κώστα Σκανδαλίδη με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του ότι «το ΠΑΣΟΚ όπως το ξέραμε πέθανε».
Η Τόνια Αντωνίου στην παρέμβασή της σημείωσε πως η Ελιά «καψαλίστηκε» και οι «58» απέτυχαν.
Την αποτυχία των «58» την απέδωσε σε δικά τους λάθη, αλλά και σε υπονόμευση στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Είπε πως αυτοί που υπονόμευσαν από το ΠΑΣΟΚ, μετά έκαναν δηλώσεις πως το ΠΑΣΟΚ πέθανε. Η πρώην βουλευτής αναφέρθηκε μάλιστα ονομαστικά στον κ. Σκανδαλίδη.
Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ ζήτησε το λόγο για να της απαντήσει, όμως παρενέβη ο κ. Βενιζέλος και διέκοψε τη συζήτηση.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε πως εφ’ όσον δεν μπορεί να υπάρξει επικοδομητικός διάλογος θα ήταν καλύτερο να διακοπεί η συνεδρίαση για την επόμενη εβδομάδα.
























































