Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Χρυσή Αυγή λέει ότι η Ελένη Ζιώγα την… αντέγραψε! Δείτε την αλήθεια…

Η Χρυσή Αυγή λέει ότι η Ελένη Ζιώγα την… αντέγραψε! Δείτε την αλήθεια…
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Bullying, Ελένη Ζιώγα, Χρυσή Αυγή,

Με ανάρτησή της η Χρυσή Αυγή στο blog της, βγαίνει με θράσος χιλίων πιθήκων (απολογούμαστε στους πιθήκους) και ισχυρίζεται ότι όχι μόνο δεν έκλεψε το σχόλιο της Ελένης Ζιώγα για το bullying από το Tribune, αλλά επιμένει ότι το κείμενο είναι δικό της και μάλιστα ότι το ανάρτησε πρώτη την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015, στις 10.26 μ.μ. (22.26).

Το άρθρο της Ελένης Ζιώγα αναρτήθηκε στο Tribune τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015, στις 13.48.

Η Χρυσή Αυγή παριστάνει το θύμα “συκοφαντίας”, γράφοντας ότι:

“Μια περίεργη ιστορία συκοφάντησης ή κατά το θέμα μας…”bullying” έχει ξεκινήσει εναντίον μας από το απόγευμα της Τρίτης 17/3 σχετικά με το άρθρο μας: http://xryshaygh.blogspot.gr/2015/03/to-bullying.html από το φιλικά προσκείμενο στον κ. Τσίπρα site με τίτλο tribune.gr. Ο στόχος τους; Ορατός δια γυμνού οφθαλμού! Nα σπιλώσουν την άποψή μας για το θέμα και να σχηματίσουν στην κοινωνία την εικόνα πως.. “δεν πιστεύουμε όσα γράφουμε αφού … τα κλέβουμε”!”.

xa

Στη συνέχεια, κατά την προσφιλή τακτική του ναζιστικού μορφώματος, πουλάνε “τρέλα”. Γράφουν:

“Ωραία η προπαγάνδα “σύντροφοι” αλλά πιαστήκατε στα πράσα!
Κατ’ αρχήν “ευχαριστούμε” το tribune.gr για την διαφήμιση, ακόμη και αν δεν το ξέρουμε ως site!
Ελπίζουμε να είναι αρκετά μεγάλο, ώστε να μας κάνει την καλύτερη διαφήμιση που θα μπορούσε…”.

xa_2

Απάντηση πρώτη: Μπορεί να μην μας γνωρίζουν ως site, όπως ισχυρίζονται, αλλά στο Twitter μας ακολουθούν. Πώς γίνεται; Δεν περιμένουμε λογική απάντηση.

Και τους ενημερώνουμε ότι το Twitter κρατά αρχείο με το πότε κάποιος ακολούθησε κάποιον, ενημερώνει μάλιστα με email τον κάτοχο του λογαριασμού για τους νέους του followers και πότε αυτοί προέκυψαν. Αυτά για να μην ακούσουμε κι άλλες… τρελίτσες.

tribune_xa

Στο ενδιαφέρον της Χρυσής Αυγής εάν είμαστε μεγάλο site, ναι είμαστε, με 70.000 μοναδικούς επισκέπτες την ημέρα… Μην ανησυχείτε κύριοι της Χρυσής Αυγής, ο… διασυρμός σας είναι εκτεταμένος.

Στη συνέχεια προσπαθούν μέσω του διαχειριστικού του blogger να αποδείξουν ότι είχαν αναρτήσει το κείμενο από την Κυριακή, στις 22.26, οπότε το άρθρο της Ελένης Ζιώγα δεν είναι της Ελένης Ζιώγα αλλά της Χρυσής Αυγής.

Προφανώς και θεωρούν ότι απευθύνονται σε ανόητους, ή μάλλον νομίζουν ότι όλοι είναι ανόητοι σαν αυτούς στους οποίους συνήθως απευθύνονται, αφού όπως είναι γνωστό σε όσους ασχολούνται με το διαδίκτυο η ώρα ανάρτησης αλλάζει.

Απάντηση δεύτερη: Οι διαχειριστές της Χρυσής Αυγής όση τρέλα και να πουλάνε, όσες ώρες ανάρτησης και να αλλάξουν, ξέχασαν να κατεβάσουν την ανάρτησή τους από το λογαριασμό τους στο Google Plus, όπου δείτε τι ώρα γράφει η ανάρτηση:

xa_google

Η ανάρτηση όπως βλέπετε έγινε στις 16 Μαρτίου 2015, στις 2.26 μ.μ., ή αλλιώς στις 14.26, δηλαδή 38 λεπτά μετά την ανάρτηση του Tribune στις 13.48.

Δεν θέλει και πολύ σκέψη για να αντιληφθεί κανείς τι έκαναν. Η ώρα ανάρτησης 2.26 έγινε 10.26 (22.26) και άλλαξαν την ημερομηνία από 16 σε 15. Κι αυτό πρόλαβαν και το έκαναν διότι είχε ήδη επικοινωνήσει μαζί τους η δικηγόρος της κυρίας Ζιώγα, Έλλη Ρούσου, οπότε… τρελίτσα και πάλι.

Θα ήταν “αντρίκιο” (άγνωστη λέξη για τη Χρυσή Αυγή) να βγουν και να πουν: “Ξέρετε κάτι; Ένας που έκανε αναρτήσεις του άρεσε το κείμενο, το πήρε και το έριξε. Έγινε ένα λάθος και δεν αναφέραμε το όνομα της συντάκτριας και την πηγή που το αλιεύσαμε. Αλλά εμείς, αν και ναζιστές, συμφωνούμε με τη θέση αυτή που εξέφρασε η Ελένη Ζιώγα”. Αλλά είπαμε. Άγνωστη λέξη το “αντρίκιο”.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά προσπαθούν και να βγουν από πάνω, γράφοντας ότι δήθεν η Ελένη Ζιώγα υιοθετεί τις απόψεις των “εθνικιστών”.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τον τίτλο της ανάρτησής τους, ότι δηλαδή η “αυτοκρατορία της αριστερής προπαγάνδας (…) αντεπιτίθεται”, τους ενημερώνουμε ότι εμείς είμαστε με τους τζεντάι, εκείνοι είναι με τον Νταρθ Βέιντερ…

titlos

Διαβάστε σχετικά:
1. To bullying είναι φόνος και πρέπει να ποινικοποιηθεί
2. Η Χρυσή Αυγή έκλεψε κείμενο της Ελ. Ζιώγα για το bullying και το εμφάνισε ως ανακοίνωσή της!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση του bullying

Μητσοτάκης σε εκδήλωση για το bullying: Κι εμένα μου πετούσαν την τσάντα από το παράθυρο

Μέγκαν Μάρκλ: Δηλώνει θύμα bullying κατά τη διάρκεια των δύο εγκυμοσύνων της

Δεν έχει τέλος το μαρτύριο για τον 13χρονο από την Αγία Παρασκευή – Του τηλεφώνησαν με απόκρυψη και τον απείλησαν

Ο Ηλίας Κασιδιάρης πήρε άδεια για να ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος Αθήνας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...