Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έφυγε από τους “Ανεξάρτητους Έλληνες” ευχαριστώντας μόνο τον Τ. Κουίκ

Έφυγε από τους “Ανεξάρτητους Έλληνες” ευχαριστώντας μόνο τον Τ. Κουίκ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την αποχώρησή του από τους “Ανεξάρτητους Έλληνες” ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γαρυφάλλου, που είχε πολιτευτεί με το κίνημα στις τελευταίες εκλογές.

Στην παραίτησή του καταγγέλλει έλλειμμα δημοκρατίας στα εσωκομματικά του κινήματος ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει μόνο τον Τέρενς Κουίκ για τη μέχρι τώρα συνεργασία τους και κατανόησή του.

Διαβάστε την επιστολή:

Απευθυνόμενος στους συμπατριώτες μου θα ήθελα να τους ενημερώσω πως από σήμερα ΔΕΝ ανήκω στο κόμμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Όταν πήρα την απόφαση να μπω σε αυτό το Κίνημα, ένιωσα πως έπρεπε να συνδράμω και εγώ στην Εθνική προσπάθεια να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους οι πολίτες.

Παρόλο που κάποιοι με υποδέχθηκαν με την φράση: «Τι θέλεις εσύ με εμάς του δεξιούς;», ένιωθα ότι ο πατριωτικός λόγος του Πάνου Καμμένου και το πάθος του για ένα πράγματι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ Κίνημα, έδινε το δικαίωμα στους πολίτες να ελπίζουν σε κάτι το διαφορετικό.

Δυστυχώς η πορεία μας, ειδικά το τελευταίο διάστημα, έδειξε πως από Κίνημα έχουμε μετατραπεί σε Κόμμα, με ανεξέλεγκτα και αδιαφανή κομματικά όργανα που συναλλάσσονται ακόμη και με μνημονιακές δυνάμεις.

Η προχειρότητα και οι προσωπικές φιλοδοξίες κάποιων να βολευτούν σε ένα γραφείο κάνοντας ανίερες συμμαχίες για να ηγεμονεύουν και αδιαφορώντας για την οργάνωση και την σωστή λειτουργία του Κινήματος, μας έφεραν δημοσκοπικά σε κατάσταση ακόμη και αφανισμού από το πολιτικό σκηνικό.

Παράδειγμα το γεγονός πως παρόλο που έστειλα ΑΝΟΙΧΤΗ πρόταση και στον Πρόεδρο, αλλά και στα όργανα του Κινήματος από τις 26 Φεβρουαρίου, για στήριξη υποψηφιότητας στον Βουλευτή Επικρατείας Τέρενς Κουίκ να μπει επικεφαλής του Κινήματος στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, (Σημ. Την πρόταση αυτή, σε προσωπική επαφή που είχαμε, από την αρχή δεν την έκανε δεκτή ο κ. Κουίκ) μέχρι τώρα ΚΑΝΕΙΣ δεν ασχολήθηκε και δεν με ενημέρωσε αν ΕΣΤΩ διάβασε αυτή την πρόταση.

Νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τέρενς Κουίκ, που υιοθετώντας τις εισηγήσεις μου, με μεγάλο πάθος πάλεψε να αναδείξει τα προβλήματα του Νομού μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Κάναμε πάνω από 80 παρεμβάσεις σε διάστημα 17 περίπου μηνών και πολλές από αυτές τις παρεμβάσεις έφεραν λύσεις, αλλά και προκάλεσαν το ενδιαφέρον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, για τα τεράστια σκάνδαλα που έχουν υπάρξει στον τόπο μας τα τελευταία χρόνια.

Δεν μετανιώνω που υπήρξα μέλος αυτού του Κινήματος, διότι πίστεψα ότι πράγματι ΗΤΑΝ ανεξάρτητο…

Δηλώνω ΠΑΡΩΝ στις εξελίξεις σε τοπικό επίπεδο και στην όποια κινηματική προσπάθεια υπάρξει για πραγματική, αδέσμευτη, ανεξάρτητη, ακομμάτιστη Σάμο.

Την Σάμο των πολιτών…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 2400 πολίτες της Σάμου που μας εμπιστεύτηκαν τον Μαΐο του 2012 και μας έδειξαν πως υπάρχει ακόμη φως στο τούνελ.

Γαρυφάλλου Γιώργος
Δημοσιογράφος – Πολιτευτής
Σάμου, Ικαρίας & Φούρνων

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Παναγιώτης Μελάς: Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και των ΑΝΕΛ σε ηλικία 78 ετών

Γιάννης Μοίρας: Λίγη ντροπή επιτέλους κ. Ανδρουλάκη

Τσαπανίδου: Mήνυμα σε ΠΑΣΟΚ για τη συνεργασία του με τη ΝΔ και αυτοκριτική για τους ΑΝΕΛ

Ο… Μπαϊντενόπουλος υποδέχθηκε τον Μητσοτάκη με την ελληνική γραβάτα του Κουίκ

Πάνος Καμμένος: Οι βουλευτές μου που ψήφισαν τις Πρέσπες «είχαν όλοι αγοραστεί»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...