ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πανούσης: Θα υπάρξουν νεκροί στις Σκουριές

Πανούσης: Θα υπάρξουν νεκροί στις Σκουριές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σαφείς αποστάσεις από την κυβέρνηση παίρνει, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης, ο οποίος μίλησε σήμερα για όλα τα θέματα αρμοδιότητάς του, ζητώντας όμως τις τελικές αποφάσεις να τις πάρει το Μέγαρο Μαξίμου σε θέματα όπως η αντιμετώπιση του φαινομένου των καταλήψεων.

Ο κ. Πανούσης εξέφρασε ιδιαίτερη ανησυχία για την κατάσταση στις Σκουριές, λέγοντας ότι φοβάται πως θα αγριέψει η κατάσταση και ότι αν δεν γίνει σωστή διαχείριση θα έχουμε και νεκρούς.

Όταν ρωτήθηκε, συγκεκριμένα, τι πρέπει να κάνει η αστυνομία, είπε ότι θα πρέπει να είναι εντελώς διαφορετική η στάση της και ότι πρέπει να είναι πιο δραστική η αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων.

Για το θέμα της υπαγωγής του υπουργείου του στο υπουργείο Δικαιοσύνης, ο κ. Πανούσης είπε ότι η συνένωση των υπουργείων Τάξεως και Δικαιοσύνης ήταν «χρόνια και πάγια» θέση του ιδίου και πως αυτό το σχήμα το είχε συζητήσει με τον κ. Βούτση και είχαν συμφωνήσει.

Ο υπουργός αναφέρθηκε και στο πολυσυζητημένο θέμα των καταλήψεων και, συγκεκριμένα, στο θέμα της κατάληψης της Πρυτανείας, υποστηρίζοντας ότι αν αποφασισθεί να βγάλουν τους καταληψίες από την Πρυτανεία βάζοντας μέσα τα ΜΑΤ, έστω και αν δεν χρησιμοποιήσουν βία, τότε οι καταλήψεις θα πάρουν τη μορφή ντόμινο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Παρίσι: Οι Γάλλοι Ελευθεροτέκτονες τίμησαν και φέτος την Εργατική Πρωτομαγιά – Γκιγιόμ Τρισάρ: «Η Δημοκρατία δεν είναι ποτέ δεδομένη»

Κτηνωδία στη Χαλκιδική: Έριξαν φόλες και σκότωσαν 21 σκυλιά

Ντόναλντ Τραμπ: «Ας πει επιτέλους κάποιος στον Πάπα Λέοντα ότι το Ιράν έχει σκοτώσει τουλάχιστον 42.000 αθώους»

Τραμπ: Το Ισραήλ θα είχε καταστραφεί αν παρέμενε σε ισχύ η πυρηνική συμφωνία του 2015

Ο Τραμπ ισχυρίζεται ότι οι Ιρανοί αποδέχονται πλήγματα σε μη στρατιωτικούς στόχους· δηλώνει ότι πρέπει να συνεχίσουν τις διαμαρτυρίες, παρά τον κίνδυνο θανατικής καταδίκης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...