Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Χρυσόγονος ζητάει εξηγήσεις από τον Καμμένο για τα εξοπλιστικά

Ο Χρυσόγονος ζητάει εξηγήσεις από τον Καμμένο για τα εξοπλιστικά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Δεν είμαι ειδικός στα εξοπλιστικά προγράμματα και στα αμυντικά, εν γένει, αλλά σίγουρα δημιουργεί κάποια ερωτηματικά κατά πόσο είναι απαραίτητο να γίνει τώρα αυτή η δαπάνη» δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος, στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM, αναφερόμενος στην προμήθεια εκσυγχρονισμού των αεροσκαφών του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο κ. Χρυσόγονος ανέφερε πως «την πολιτική ευθύνη για αυτά τα θέματα την έχει προεχόντως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και ακόμα περισσότερο όταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, στην προκειμένη περίπτωση, είναι και κυβερνητικός εταίρος».

«Δημιουργούνται κάποια ερωτηματικά, θέλω να πιστεύω ότι είναι επωφελής αυτή η προμήθεια, αλλά θα το δούμε. Πρέπει να γίνει μία συζήτηση σε επίπεδο ειδικών. Το ζήτημα είναι κατά πόσο έχει τις οικονομικές δυνατότητες αυτή τη στιγμή η χώρα και κατά πόσο αυτό πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα. Εδώ υπάρχει ένα ερωτηματικό, εκτός αν υποτεθεί ότι αυτό το οπλικό σύστημα είναι απόλυτα και άμεσα αναγκαίο για τις Ένοπλες Δυνάμεις, για τα αίτια του οποίου θα πρέπει να υπάρξει συζήτηση και στη Βουλή, ενδεχομένως, για να εξηγήσει η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός πού βρίσκεται το κατεπείγον του θέματος» πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας για 25η Μαρτίου: «Επιβεβαιώνουμε το χρέος όλων των Ελλήνων, τη διασφάλιση της ύπαρξής μας ως ανεξάρτητης ελεύθερης δημοκρατικής ευρωπαϊκής χώρας»

Νίκος Δένδιας μετά το ΚΥΣΕΑ: Το πρώτο F-35 στην Ελλάδα το 2028 – Τα F-16 Block 50 αναβαθμίζονται σε F-16 Viper – 4 φρεγάτες MEKO εκσυγχρονίζονται και πολλά άλλα

Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;

Νίκος Δένδιας: Οι Εθνικές Επέτειοι αποδεικνύουν απολύτως τη Θουκυδίδεια αντίληψη περί της ισχύος ως απαραίτητου κανόνα επιβίωσης

Ο Νίκος Δένδιας στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου: Η Έξοδος «σύμβολο ελευθερίας, αυταπάρνησης και εθνικής αξιοπρέπειας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...