ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Η κυβέρνηση Τραμπ πλήττει ιρανικές ενεργειακές υποδομές εν μέσω μαζικής κινητοποίησης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων
Οι Ιρανοί «μάγκεψαν» και απειλούν ότι «θα εξαλείψουν πλήρως κάθε ελπίδα διαπραγμάτευσης από το μυαλό των επιτιθέμενων»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
O αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα συναντηθεί στις 17.30 το απόγευμα της Τρίτης με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ).
Το ραντεβού του Γιάννη Δραγασάκη με τον Μάριο Ντράγκι έχει δοθεί στη Φρανκφούρτη. Στη συνάντηση θα παρευρεθεί και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Επίσης, αύριο στις 09.00 το πρωί, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης θα συναντηθεί στο Παρίσι, με τον Γάλλο ομόλογό του Μισέλ Σαπέν, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στις Βρυξέλλες όπου θα έχει συνάντηση στις 14.30 το μεσημέρι με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων της Κομισιόν Πιερ Μοσκοβισί.
























































