ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη - Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα
Έχει η αμυντική συμφωνία Σαουδικής Αραβίας-Τουρκίας-Πακιστάν πυρηνική διάσταση;
Έρωτας-Αντέρωτας: Σκέψεις με αφορμή τις νέες αρχαιολογικές έρευνες στην Αρχαία Ηλίδα
Ο Αλέξης Τσίπρας 2 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη με σχέδιο για την Κοινωνική Δικαιοσύνη - Για τον λαό και την πατρίδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
O αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα συναντηθεί στις 17.30 το απόγευμα της Τρίτης με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ).
Το ραντεβού του Γιάννη Δραγασάκη με τον Μάριο Ντράγκι έχει δοθεί στη Φρανκφούρτη. Στη συνάντηση θα παρευρεθεί και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Επίσης, αύριο στις 09.00 το πρωί, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης θα συναντηθεί στο Παρίσι, με τον Γάλλο ομόλογό του Μισέλ Σαπέν, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στις Βρυξέλλες όπου θα έχει συνάντηση στις 14.30 το μεσημέρι με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων της Κομισιόν Πιερ Μοσκοβισί.
























































